U posljednjoj utakmici koju je naša momčad odigrala u 2019. godini izgubili smo od Uspinjače Gimke s minimalnih 0:1. Dvoboj se igrao u Kutiji šibica, a naši su u uvodnim minutama stvorili dvije dobre šanse koje nisu iskoristili Ivan Šulentić i Robert Grbić. No, nakon početnog pritiska Dinama, Uspinjača Gimka preuzela je konce igre te je do kraja poluvremena bila bolja momčad. Mario Herceg u nekoliko je navrata dobro intervenirao.

U nastavku su obje momčadi imale nekoliko dobrih prigoda za postizanje pogotka no one nisu realizirane. Na kraju, domaćini su stigli do zaslužene pobjede, a mi porazom zatvaramo 2019.

U porazu kojim smo završili 2019. godinu bilo je i svijetlih trenutaka. U izboru Poliklinika Milojević igrač kola našla su se ovogodišnja pojačanja.

Iskusni Robert Grbić kao da se oslobodio pritiska i odigrao je jednu od najboljih utakmica otkad je ljetos stigao u klub.

Sigurnost ekipi na golu iz kola u kolo pokazuje prekaljeni prvoligaški vratar Mario Herceg. U pravilu svojim obranama spašava ekipu, a protiv Uspinjače je imao nekoliko intervencija kojima je držao utakmicu u egalu.

Odaberite boljeg u anketi na našoj Facebook stranici!