Kada nekoga pobijediš 6:0, i to uz odličnu igru, onda stručna komisija rubrike Poliklinika Milojević igrač utakmice ima slatke brige. Tako je bilo i nakon 6:0 pobjede nad Vrgorcem. No, prije nego predstavimo kandidate, trebamo naglasiti kako su u uži krug ušli Mihovil Prgomet s početnim golom i dvije asistencije, Davor Kanjuh koji je, uz standardni doprinos obrani, asistirao i zabio te Toni Vučković koji je utakmicu započeo u početnom sastavu, prvo asistirao Čekolu, a onda i zabio svoj prvijenac.

>> Šest komada u mreži Vrgorca kao poklon Boysima

A sada o kandidatima, koji su isti kao i kolo ranije (Osijek – Dinamo)…

Mario Herceg je drugi put ove sezone sačuvao svoju mrežu netaknutom. Kada golman u futsalu ne primi gol, najmanje što zaslužuje je biti kandidat za igrača utakmice. No, Herceg je, uz to, najbolje obrane imao kod rezultata 0:0 i 1:0 za Dinamo. U trenucima kada još nismo slomili protivnika, Super Mario ga je ukrotio i demoralizirao.

Mario Herceg – igrač utakmice protiv Vrgorca?

Kristijan Čekol je zabio svoj povratnički hat-trick, a još je upisao asistenciju za 1:0 vodstvo Plavih. No, na stranu konkretan učinak, s Čekolom na terenu Dinamo je jednostavno bolja momčad. Čeki igra sve bolje, što je potvrdio i u nacionalnom dresu. Ipak, nadamo se da to još uvijek nije – to; te da najboljeg Čekijia očekujemo za nekakvih mjesec dana, kada počinje doigravanje.

Kristian Čekol – igrač utakmice protiv Vrgorca?

Glasati možete do petka u 20 sati kada počinje utakmica 16. kola koju u Omišu igramo protiv vodećeg Olmissuma. Utakmica će se u izravnom prijenosu prenositi na nekom od programa Arene Sport.

igrač utakmice protiv Vrgorca

Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Vrgorca

Dinamo – to si ti!