Novo Vrijeme pobijedilo je Futsal Dinamo s 5:2 u Makarskoj. Time smo po drugi put u povijesti upisali poraz na startu prvenstvene kampanje.

Dobar start domaćin je okrunio u prvoj četvrtini utakmici. Modri gol prvi je pogodio Brazilac Lucas, a nedugo nakon njega i Slovenac Igor Osredkar. Treba napisati i kako je kod oba gola asistent bio Alves Da Silva Anderson Pulinho, novak u redovima aktualnog prvaka. Tim rezultatom otišlo se i na odmor.

Čekali smo sedam minuta do novog gola. Sada je raskoš talenta pokazao još jedan debitant u službenoj utakmici, ali na suprotnoj strani. Robert Grbić pogodio je za smanjenje vodstva. Nažalost, prekratko smo se zadržali razlike jer je dvije minute kasnije Vedran Kazazić povisio vodstvo. U 36. minuti domaći vratar Filip Bašković zaradio je crveni karton, ali Modri nisu uspjeli to iskoristiti.

Posljednje dvije minute donijele su pravu golijadu. Duje Bajrušović postigao je dva pogotka za Makarane, a Davor Kanjuh je postavio konačan rezultat.

Pred nama je puno događanja i bogat raspored druženja. U utorak počinje Članski tjedan, koji će svoju kulminaciju doživjeti u petak, kada nam u Dvojku stiže dobro poznati rival, dubrovački Square.

Dinamo – to si ti!