Obavijest članovima koji žele postati povjerenici MNK Futsal Dinamo:

Dragi prijatelji, članovi Futsal Dinama. U skladu s nekoliko desetljeća dugom tradicijom Dinamovaca iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i ostatka svijeta, odlučili smo u naš Dinamo uvesti funkciju povjerenika Kluba. Časna je to, ali i odgovorna funkcija te očekujemo da nam se jave Dinamovci koji su spremni aktivno raditi na širenju ideje Futsal Dinama u svom kraju, ali i oni koji su spremni biti poveznica između Uprave i svih naših članova te navijača. Iznad svega bit postojanja povjerenika je širenje našeg članstva, odnosno ideje Kluba kojim upravljaju .

POSTANI DINAMOV POVJERENIK

U nekoliko kratkih crtica pokušat ćemo objasniti koje su dužnosti i prava povjerenika:

1. Tko su Dinamovi povjerenici?

To su osobe zadužene za širenje ljubavi prema Klubu u svojoj lokalnoj zajednici. Njihov se rad zasniva na volontiranju, a dužnost im je učlanjivati i animirati ljude na svom području te širiti bazu naših ponosnih članova.

2. Kako postati Dinamov povjerenik?

Svaki naš punoljetni član koji upiše 5 novih članova u tekućoj kalendarskoj godini može postati DINAMOV POVJERENIK i upisati se na listu povjerenika Kluba. Kada pojedini povjerenik prikupi pet novih članova treba se javiti na mail info@futsal-dinamo.hr te nam poslati uredno popunjene zahtjeve i potvrdu o uplati. Nakon toga dobit će svoju šifru koju upisuje na sve buduće zahtjeve za učlanjenje. Kod kasnijih učlanjivanja potrebno je na svaki uredno popunjeni zahtjev upisati svoje ime, prezime i šifru (koju će dobiti nakon što postane povjerenik). Svaki povjerenik sam odlučuje način na koji dostavlja zahtjeve i uplatu (pošta ili osobno).

3. Što kad postanem Dinamov povjerenik?

Kada jednom postaneš povjerenik tvoje ime, prezime i kontakt podaci biti će objavljeni na web stranici MNK Futsal Dinamo. Svi povjerenici koji upišu 10 novih članova u jednoj godini, dobivaju prigodan poklon (posebnu poklon – samo za povjerenike), a tri najuspješnija povjerenika dobit će na kraju godine priznanje i posebnu nagradu Kluba.

4. Što se još očekuje od Dinamovog povjerenika?

Bitno je da svaki povjerenik bude u kontaktu s članovima koje je učlanio, da o tome vodi evidenciju te da bude veza između Kluba i članova. Da svojim ponašanjem i odnosom bude primjer ostalima te da sudjeluje u aktivnostima kluba u mjeri u kojoj mu to dozvoljavaju obveze.

Postani Dinamov povjerenik, osvoji nagradu i pomogni Dinamu da bude još veći!

Popis Dinamovih povjerenika možete pronaći OVDJE.