Futsal Dinamo je navijački klub koji funkcionira prema demokratskom modelu „jedan član, jedan glas“. Navijači i članovi Futsal Dinama najbolji su igrač našeg kluba, koji nas je često u ključnim trenucima pogurao do pobjede.

 

Hvala vam zbog toga! Bez vas klub ne bi postojao i sigurno ne bi bio ovako uspješan.

 

Predstavljamo vam vrstu financiranja zamišljenu kao osobno sponzorstvo, prvi takav sustav u Hrvatskoj koji već dvije godine uspješno funkcionira. Cilj je omogućiti pojedincima (fizičkim osobama) da budu sponzori kluba kroz više mjesečnih uplata putem trajnog naloga ili putem jednokratne uplate financijskih sredstava.

 

  • Zlatni sponzor – 300 kn / mjesečno

  • Srebrni sponzor – 150 kn / mjesečno

  • Brončani sponzor – 50 kn / mjesečno

 

Za svaku sponzorsku kategoriju klub je osigurao poklone i pogodnosti:

 

Ime ponosnog Zlatnog sponzora bit će objavljeno na našoj web stranici (ako to sponzor želi), dobit će godišnju ulaznicu za domaće utakmice kluba, domaći dres s imenom, kalendar s potpisima igrača, domjenak s momčadi nakon jedne utakmice, posebno dizajniranu šalicu Kluba sa svojim inicijalima.

 

Ponosni Srebrni sponzor dobit će kalendar s potpisima igrača, domjenak s momčadi nakon jedne utakmice te posebno dizajniranu šalicu Kluba sa svojim inicijalima.

 

Brončani sponzor dobit će kalendar s potpisima igrača, posebno dizajniranu šalicu Kluba sa svojim inicijalima i poklon iznenađenja.

 

*nakon osam uplata Klub će vam dostaviti vaš paket ili će vas kontaktirati za večeru i druženje.

 

Novčana sredstva se uplaćuju na HR4723600001501850718, pozivni broj 01 (zlatni), 02 (srebrni), 03 (brončani) – OIB osobnog sponzora ili članski broj.

 

Za sve dodatne informacije javite nam se na marketing@futsal-dinamo.hr.