Nakon SD Megatona, SC Fair Playa, SD Martinkovke i SD Doma sportova, naša Škola futsala širi se na novu lokaciju –  Boćarski dom (Prisavlje 2), dvoranu u kojoj su 11. srpnja 2015. održani prvi, povijesni izbori u našem članskom Klubu.

Treninzi u Boćarskom domu održavat će se u utorak od 16:30 do 17:30, te srijedu i petak od 16 do 17 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj telefona voditeljice Škole Petre Mandić (0911599040) ili u inbox na službenoj Facebook stranici Škole futsala.

“Kao što smo najavili, Škola futsala nastavlja sa širenjem na nove lokacije. U planu je još nekoliko dvorana, konačni cilj je pokriti cijeli Zagreb i okolicu, a za početak smo fokusirani na pokretanje ogranka Škole u Boćarskom domu, dvorani koja je, kako su mi rekli u Klubu, na neki način obilježila povijest Futsal Dinama”, rekla je voditeljica Škole Petra Mandić te je pozvala sve zainteresirane iz tog dijela grada da se prijave na treninge:

“U Dinamovoj Školi trenutno radi osam stručnih trenera, sve kategorije igraju nekakva natjecanja, a svakoj od njih trudimo se pružiti prostor na klupskoj web stranici i Facebook profilu Škole futsala”, rekla nam je za kraj voditeljica Petra.

Sve informacije o Školi futsala, uključujući i popis igrača te rezultate svih kategorija, možete pronaći OVDJE.