U  Osnovnoj školi Julija Klovića (Nova Cesta 133) u subotu 24. rujna održat će se dva osnovnoškolska turnira pod pokroviteljstvom Futsal Dinama. Na turniru će sudjelovati domaćin Oš Julija Klovića, Oš Augusta Šenoe, Oš Dr. Ivan Merz i Oš Kralja Tomislava. Turnir počinje u 15 sati.

 

Na prvom turniru sudjelovat će 5. i 6. razredi navedenih škola, a na drugom 7. i 8. razredi. Turniri će se igrati po grupnom sistemu „svatko sa svakim“, a u slučaju jednakog broja bodova igrat će se majstorica za prvaka. Turniri se igraju paralelno na dva školska igrališta Oš Julija Klovića.

 

Futsal Dinamo u budućnosti namjerava pokrenuti Dinamovu ligu osnovnih škola, a subotnji turnir četiri škole poslužit će kao svojevrsna demonstracija projekta. Od 23. rujna predstavnici kluba, ali i legende NK Dinama krenut će s pokaznim treninzima po osnovnim školama Grada Zagreba.

 

Također, Futsal Dinamo će svake godine 30 posto od prodaje godišnjih ulaznica izdvojiti za renovaciju jedne zagrebačke škole. Za prvu godinu odabrana je škola domaćin subotnjeg turnira, Oš Julija Klovića.

 

Sve o godišnjim ulaznicama Futsal Dinama pronađite ovdje.

 

Pozivamo sve roditelje i učenike osnovnih škola da u subotu dođu u Oš Julija Klovića i podrže svoju školu u borbi za Dinamov trofej!

 

Vidimo se!

 

Dinamo to smo mi!