U ponedjeljak je na Plenumu klubova u Šibeniku donesen raspored za sezonu 2020/21 koja počinje 2. listopada. U prvom kolu Futsal Dinamo, kao i prošle sezone, gostuje kod Novog Vremena u Makarskoj, a u drugom, kao i prošle sezone, dočekuje Square u Zagrebu.

Slijedi nam tura po Dalmaciji, prvo gostujemo kod AFCU-a u Splitu, a tjedan kasnije kod Crnice u Šibeniku. U Zagrebu smo ponovno 30. listopada kada dočekujemo povratnika u ligu Osijek.

Slijedi reprezentativna pauza nakon koje igramo u Vrgorcu, onda ugošćujemo prvaka Olmissum, a u predzadnjem kolu igra se gradski derbi kod Uspinjače.

Sveti Nikola u plavoj Ciboni igra se protiv starog znanca Alumnusa koji se nakon šest godina i našeg prvog trofeja, vraća u tu kultnu dvoranu.

Drugi dio sezone počinje već 12. prosinca, nakon koje slijedi pauza do 22. siječnja. Nadamo se ne i za nas, jer ćemo u tom periodu vjerujemo igrati završnicu Kupa.  Doigravanje kreće 26. ožujka, a peta utakmica finala na rasporedu je 21. svibnja.

Za komentar ždrijeba zamolili smo trenera Jukića:

„Ždrijeb je i više nego zanimljiv. Tri gostovanja u prva četiri kola. Ali vjerujem da će ova ekipa biti spremna pobjeđivati kako u domaćoj, tako i u gostujućim dvoranama. Na kraju kako god okrenemo, svatko će sa svakim odigrati po jednu utakmicu doma i vani”.

Raspored za sezonu 2020/21 (prvi dio):

Raspored za sezonu - prvi dio

Raspored za sezonu – prvi dio

Od 20. rujna u prodaju su puštene i godišnje ulaznice koje možete nabaviti u Ilici 37 ili putem internet bankarstva.

Napomenimo kako Dinamo u prvom kolu Kupa gostuje kod Porto Tolera u Pločama, a do početka sezone odigrat će nekoliko pripremnih i trening utakmica.

Cijeli raspored 1.HMNL za sezonu možete pogledati OVDJE.

Dinamo – to si ti!