Sutra je velik dan, izborna skupština našeg Kluba koja će se održati u SD Martinovka s početkom u 20 sati.

> Dnevni red Izborne skupštine Futsal Dinama

Nakon što smo već predstavili Matiju Đulvata kao jedinog kandidata za predsjednika, a nakon što izaberemo i predsjedništvo kluba, pred nama je izbor između kandidata za još dvije klupske funkcije.

> Matija Đulvat prvi kandidat za predsjednika kluba
> Đulvat odgovorio na pitanja sa Zone Dinamo

Prva je ona Nadzornog odbora, koji prema Statutu, brine o usklađenosti rada klupskih dužnosnika s klupskim statutom, ali i drugim klupskim aktima, te pozitivnim zakonima Republike Hrvatske.

Zaprimili smo četiri prijave za tu dužnost, koju će obnašati troje ljudi. Radi se o članovima kluba od prvog dana, aktivnim navijačima s različitih tribina Maksimira i "Dvojke", kao i ljudi aktivno uključenih u različite sfere i aktivnosti dinamovskog predznaka. To su Nikola Milojević, Ivan Bilušić, Ivor Firm i Robert Šipušić.

Nikola Milojević rođen je u Zagrebu 1970. godine, a u svijetu je dobro poznata njegova Poliklinika koja se bavi estetskom medicinom. Najdugovječniji je i jedan od glavnih klupskih sponzora, a ekipe koje nose ime Poliklinike Milojević dugi niz godina ostvaruju sjajne rezultate na Kutiji Šibica, Trofeju Dinamu i drugim sjajnim turnirima. O motivima za kandidaturu rekao je: "Dinamovac sam od malena, a od kada sam se vratio iz Engleske želim vratiti društvu i Zagrebu ono što sam tijekom života dobio. Futsal Dinamo mi je velika ljubav, od prvog dana sam bio član i Plavi Sponzor, za mene postao način života, a biti član ove velike plave familije je nešto neopisivo. Kandidiram se za nadzorni odbor jer želim još vise doprinijeti FD, našim navijačima . Želim pomoći da se dovedu veliki sponzori, veliki igrači, da se škola Futsal Dinama razvija jer klinci su naša budućnost. Želim dati Matiji Đulvatu i upravu smjer i potporu, da su nam uvijek pune tribine, da smo uvijek transparentni i da uvijek pobjeđujemo. Sve do titule prvaka, još ove godine, i do mog sna, Lige Prvaka s pjesmom BBB-a s tribina protiv Sportinga ili Barcelone…."

Robert Šipušić dobro je poznato lice s tribine, jedan od prekaljenih navijača koji je s Dinamom prošao sve što jedan navijač može. Rođen 1973. godine, ovaj komercijalist prodaje vidi puno prostora za napredak u našem Klubu: "Želim pomoći klubu da napravi iskorak po pitanju organizacije i rezultata. Uz sebe imam 20 članova koji su me nominirali, ali i druge s kojima godinama idem na utakmice i koji mi mogu pomoći u izazovima koji su preda mnom. Zanima me isključivo volonterski odnos prema Klubu kojem želim aktivnije doprinositi".

Ivan Bilušić rođen je u Zagrebu 1983., te je skupa sa ženom i malom kćerkom član našeg Kluba od prvog dana. Živi i diše Futsal Dinamo, a u slobodno vrijeme se bavi i proizvodnjom vrhunskog domaćeg piva. Zaposlen kao stručni savjetnik za tehničku regulaciju prometa u lokalnoj samoupravi, smatra kako Klubu jako može koristiti njegovo iskustvo: "Zbog prirode posla kojeg obavljam dosta sam upoznat s upravnim postupcima, raznim zakonskim i podzakonskim aktima, te smatram da bi to znanje bilo od velike pomoći u obavljanju poslova člana Nadzornog odbora Futsal Dinama."

Ivor Firm s 23 godine najmlađi je od naših kandidata pred sutrašnje izbore. Član je od osnutka, a nekoć je nastupao i za juniorsku momčad Futsal Dinama. Uz svoje fakultetske obveze, cijeli svoj život je u nogometu: "S obzirom na to da sam nogometni sudac u 3.HNL s tendencijom napredovanja i s obzirom na to da sam cijeli život u nogometu, smatram da je nešto čime mogu doprinijeti našem Klubu. Krećem se u nogometnim krugovima te bi se kao takav, s određenim znanjima volio još aktivnije uključiti u rad Futsal Dinama i širiti pozitivnu priču o funkcioniranju našeg kluba."

Konačno, članovi će biti u prilici odabrati i Stegovnu komisiju kluba. Ona se sastoji od tri člana, a njih će predložiti predsjednik između idućih kandidata: Igor Čović, Danijel Pilić, Ivan Študir te Goran Pavel Šantek. Stegovna komisija brine o eventualnim kršenjima klupskog statuta od strane njegovih članova, te je ovlaštena provesti stegovni postupak za utvrđivanje nepravilnosti.