Danas vam predstavljamo kategoriju iz koje se ulazi u pravi i ozbiljni futsal.

Od samih početaka članskog modela 2014. godine, naši juniori iz godine u godinu rastu. Treba napomenuti kako mnogi naši juniori stasaju u prvotimce Futsal Dinama te je vrlo važno u ovoj dobi dečke adaptirati na još jedan viši nivo. Danas na utakmicama 1. HMNL, Hrvatskog kupa, ali i mnogim prijateljskim i humanitarnim akcijama tako u plavom dresu bodrimo bivše juniore, a sada seniore, poput Čekola, Dekanića, Gagulića, Šulentića, Maloševca, Mužara, Cvišića…
 
Naši juniori nastupaju, uz mnogobrojne turnire, na MNL FER gdje se privikavaju na seniorski futsal protiv momčadi ‘starije’ dobne skupine. Također, liga odlično služi i za uigravanje za Hrvatsku malonogometnu ligu. Juniori su u jesenskoj sezoni MNL FER 2019 zauzeli 12. mjesto od 16 momčadi uz omjer 4 pobjede, 2 neriješena i 5 poraza. Najveća pobjeda u ligi ostvarena je protiv Microblinka (4:0), a najveći poraz protiv Svetog Petra 2 (0:4).
 
S druge strane, u HMNL-u naši juniori su vodeći bez poraza. U ovom natjecanju se našim dečkima priključuje ove sezone i naš junior/senior Mateo Mužar, a dečki imaju impresivnu gol razliku 39:16 dok je naš Toni Vučković prvi strijelac lige s 11 pogodaka.
 
Već ovaj vikend dečkima pod vodstvom sjajnog Alena Jukića slijedi 6. kolo HMNL, a uskoro kreće i nova sezona MNL FER.
 
Mi se nadamo da ćemo uskoro naše juniore gledati i u seniorskom dresu kako slave golove i pobjede.
 
Dinamotosmomi