Kvantitativni rast Škole Futsal Dinama je iz dana u dan sve izraženiji. Futsal Dinamo U-15 do sada u ovoj sezoni broji najmanje naših članova od svih kategorija. Dečki naporno treniraju i do sada su odigrali Masters Velesajam na kojem su ostvarili zapaženi rezultat. Budući da se naša Škola u razdoblju 2014.-2017. godine zasnivala više manje na juniorima i kadetima uz nekoliko mlađe djece, odličan je uspjeh da u sezoni 2019./2020. od najstarijih do najmlađih predškolskih kategorija imamo barem po jednu momčad, a u nekim kategorijama možemo čak napraviti i mini turnir kategorije.

Na Velesajmu sredinom studenog, naša U-15 momčad je prošča skupinu pobjedivši jaki Fotex Junajted rezultatom 6:4 i Futsal akademiju Sveti Patrik 4:3. Porazom od MNK Broda 035 zauzeli smo drugo mjesto i izborili polufinale, a isti suparnik nas je pobjedio i u utakmici za treće mjesto minimalnim rezultatom 4:3. Do te utakmice smo došli porazom u polufinalu od ipak iskusnije i bolje posložene Uspinjača Gimke kojoj smo, unatoč svemu, odlično parirali. Na turniru su sudjelovali Antonio Blažić, Luka Kovilić, Vito Sučić, Vjekoslav Bošnjak, Gabriel Bosek, Borna Čop, Dominik Skube, Sven Bezak, Borna Kovilić, Luka Gudiček, Roko Blažević i Vito Dimitrov koji je izabran u najbolju momčad turnira.

> Serija tekstova: PREDSTAVLJAMO ŠKOLU FUTSALA

Osvojeno četvrto mjesto na prvom turniru ove generacije je velik uspjeh i mi se nadamo da će dečki nastaviti gdje su stali. Također, sve vas rođene 2005. i 2006. godine pozivamo da se pridružite našem klubu i zaigrate nadolazeće turnire u dresu Futsal Dinama.

#Dinamotosmomi