Futsal Dinamo će 18. veljače (21 sat) na parketu dvorane u Sutinskim vrelima ugostiti MNK Dobovec. Klub koji trenutno uvjerljivo drži vodeću poziciju prve slovenske futsal lige. Pozivamo sve naše navijače i članove da dođu te da nas podrže u ovom prijateljskom ogledu protiv iznimno jakog suparnika. Prijateljski susret igrači i stručni stožer iskoristit će kao pripremu za nadolazeći uzvrat 1/8 finala hrvatskog kupa. Naša ekipa koja je u jeku priprema za nastavak sezone te borbu za ulazak u I HMNL i vrlo jaka slovenska momčad koja u svojim redovima ima neka od najboljih futsal igrača iz našeg susjedstva sigurno su dobra pozivnica svim ljubiteljima futsala da dođu u Sutinska vrela i uživaju u još jednoj lijepoj futsal večeri.

Ljubiteljima malog nogometa sigurno ne trebamo previše predstavljati Simeunovića, braću Mordej ili Kroflića, no ipak ćemo se podsjetiti njihovih uspjeha barem što se tiče igranja na hrvatskim malonogometnim terenima. Krenimo s najstarijim, a našoj javnosti sigurno i najpoznatijim Simeunovičem. Ovaj prekaljeni futsal virtuoz i bivši kapetan Slovenske reprezentacije rođen je 1976. godine, a kroz karijeru ga je pratio sjajan pregled igre i kreativnost koja je igru njegove momčadi podizala na višu razinu. U bogatoj karijeri osim u rodnoj Sloveniji nastupao je u talijanskoj (Firenza), ruskoj (Norilsky Nickel) i hrvatskoj ligi (Gospić s kojim je osvojio i prvenstvo Hrvatske), a Zagrepčani ga sigurno pamte po igrama na popularnom turniru "Kutiji šibica", koju je zadnji puta osvojio 2011. godine (GPE ELKRO, Gopić). Vrijedi spomenuti i dva druga mjesta, jedno iz 2009. godine kada u finalu turnira gubi od ekipe našeg trenera Čuljka i kapetana Đulvata te finale iz 2007. godine u kojem je bolji bio naš Capar i njegova ekipa.

Osim Simeunovića tu su još braća Mordej, na vratima je Alen koji je upisao 40 nastupa za reprezentaciju svoje države te Rok brzo i neugodno krilo koje je dres reprezentacije nosio 73 puta i pri tome postigao 30 pogodaka. Našoj javnosti sigurno poznat po nastupima na "Kutiji" gdje je s još jednim igračem MNK Dobovec bio najbolji 2013. godine. Taj igrač je Uroš Kroflić Slovenski reprezentativac s 44 nastupa i 14 pogodaka. On kao i već spomenuti Rok Mordej redovno svake godine nastupaju na "Kutiji šibica". Osim njih za Dobovec igra i Damir Repinc nekadašnji U21 reprezentativac Hrvatske koji je također imao zanimljive nastupe na "Kutiji" izdvojiti ćemo dva druga mjesta iz 2011. i 2010. godine kada su Kroflić, Mordej i Repinc u finalu turnira izgubili od naših Antonia Franje i Domagoja Purgara koji su branili boje Promotionplay­a.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti u KND BBB na adresi Ilica 37 po cijeni od 25 kuna , gdje se također možete učlaniti u Klub ili kupiti neki od suvenira. Također ulaznice će se prodavati i na blagajnama dvorane od 20 sati.