Naši polaznici Škole Futsal Dinama sudjelovali su na radionici nutricionizma te učili o tome koliko je važna prehrana. Svjesni smo činjenice kako smo u samom vrhu lošeg načina života – što zbog niske razine aktivnosti, što iz razloga jer nam je prehrana neujednačena. Jedan od ciljeva Škole Futsal Dinama, uz glavnu sportsko-nogometnu stranu, je taj da djeci već na samom početku njihovih životnih navika pobudimo kulturu zdravog načina života.
Vjerujemo i nadamo se kako će neki od naših polaznika jednoga dana postati vrhunski sportaši i samim time voditi zdrav život uz stručni tim ljudi oko sebe. Međutim, mnogo djece neće biti u mogućnosti biti u takvom okruženju te je naš klub ovim predavanjem pokušao barem malo osvijestiti polaznike koliko je važna zdrava prehrana.
Ovakvim akcijama Futsal Dinamo na jedan način pokušava obrazovati našu djecu, osobito juniore i kadete koji će zasigurno uskoro pronaći svoj put. Vjerujemo kako je našim polaznicima radionica o nutricionizmu bila izuzetno zanimljiva i kako su nešto naučili o zdravoj prehrani.
Dinamo – to si ti!