Naša prva ekipa danas se zaputila u Zadar na Futsal Week na kojem će odigrati dvije utakmice, protiv finskog FC Kemija i domaćina događaja Futsal Zadra s kojim igramo danas u 12:30. Prije puta u Zadar, u nedjelju, odigrali smo dvije utakmice na dva zagrebačka kvartovska turnira.

 

Naša ekipa popodne je nastupila na humanitarnom turniru Mario Kostanjevac Kosta u Dubravi. Futsal Dinamo je All Stars ekipu Studentskog grada svladao s 4:2, a na utakmici su debitirala naša dva pojačanja Mihovil Prgomet i Douglas Reed. I oba su se upisala u strijelce.

 

Prgomet, ujedno i igrač utakmice, zabio je dva pogotka, Reed jedan, a četvrti pogodak za Dinamo zabio je Matija Capar. Za Studentski grad pogotke su zabili naš Davor Kanjuh i bivši Dinamovac Marko Pavlović.

 

„Drago mi je što sam debi za Futsal Dinamo okrunio pogocima. U tome su uvelike pomogli moji suigrači i zahvaljujem im se na tome kao i domaćinu turnira koji nam je priredio stvarno dobru atmosferu i dobrodošlicu“, rekao je Prgomet za klupsku stranicu.

 

U 21 sat Futsal Dinamo nastupio je na turniru Dugave Cup na sjećanje Damir Marijan Mirče. U revijalnoj utakmici, prije finalnog dvoboja, Futsal Dinamo je svladao selekciju Dugava s 2:0. Pogotke za Plave zabili su Kristijan Čekol i ponovno Mihovil Prgomet.

 

Zahvaljujemo se organizatorima oba turnira na pozivu i sjajnoj atmosferi. Pred početak obje utakmice navijači su priredili impresivne bakljade.

 

Dinamo to smo mi!