Sutrašnja utakmica protiv Squarea, u dvorani II Doma sportova (20h) bit će prva domaća utakmica našeg kluba u sezoni 2019./20., a od ove sezone uveli smo i jednu novinu.

S obzirom na to da se iznos cijene ulaznica regularnog dijela prvenstva nije promijenio (ostaje 25 kuna, a za mlađe od 13 godina ulaz je besplatan), odlučili smo se tiskati posebnu brošuru (program) za svaku domaću utakmicu. Svaki navijač moći će ju ako želi nabaviti za minimalnu donaciju od 5 kuna. Na taj način možete pomoći klubu, a brošura će vam ostati kao lijepa uspomena, posebno onim najmlađima (kao i natjecateljima Dinamovih pub kvizova).

Dinamov program moći ćete nabaviti na štandu unutar dvorane, a ulaznice za utakmicu protiv Squarea možete nabaviti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37, u svim Vivas Barovima te na Entrio.hr-u. Također, ulaznice se prodaju i na blagajni dvorane II Doma sportova, na dan utakmice od 18:30 sati. Podsjetimo, u prodaji su i godišnje ulaznice koje možete nabaviti u Ilici 37 ili na blagajni dvorane, a čija cijena iznosi 250 kuna za nečlanove i 200 kuna za članove.

Godišnje ulaznice i ulaznice za utakmicu prodavat će se i na večerašnjem specijalnom Futsal Dinamo pub kvizu koji se igra u Jazbini.

Vidimo se u Dvojci jer – Dinamo to si ti!