S obzirom na to da NK Dinamo Zagreb u subotu 10. rujna na Maksimiru igra prvenstvenu utakmicu protiv NK Osijeka, promijenili smo termin Šalate za dan ranije, 9. rujna.

 

S ovom odlukom nismo mogli izaći ranije jer je HNS tek prije nekoliko dana objavio termin i satnicu utakmice NK Dinamo – NK Osijek.

 

Navijači Futsal Dinama i NK Dinama su isti i ne bismo ih željeli dovoditi u situaciju da biraju koji Dinamo da odu pogledati.

 

Program Šalate počinje u 18 sati, a termin glavne utakmice večeri, protiv grčkog kluba Doukas SAC-a, stavili smo u 19 sati kako bi Dinamovi navijači koji nisu iz okolice Zagreba na vrijeme stigli na utakmicu.

 

Tradicionalna utakmica na Šalati za naše navijače ima veliki značaj i očekujemo pravi spektakl na kojem ćemo predstaviti ovosezonska pojačanja i momčad s kojom želimo napasti naslov prvaka države.

 

Cijena ulaznica za Šalatu iznosi 25 kn, a za djecu mlađu od 12 godina ulaz je besplatan. Ulaznice će u prodaju biti puštene 1. rujna, a moći ćete ih nabaviti u Ilici 37 ili preko sustava Entrio.

 

Podijelite vijest s prijateljima!

 

Vidimo se u petak, 9. rujna!

 

Dinamo to smo mi!