Od 1. listopada 2020. Petra Mandić više nije voditeljica Futsal Dinamove Škole futsala. Petra je na čelo Dinamove Škole stigla početkom 2019. U sezoni 2019./20. bila je i kondicijska trenerica prve momčadi, a od sezone 2020./21. trebala je voditi kadetsku momčad Kluba.

U ovih više od 20 mjeseci koliko je provela u klubu, Petra je unaprijedila rad Škole futsala. Broj polaznika prošle sezone prešao je brojku od 120, a Škola se proširila na još jednu lokaciju, u SD Boćarski dom u Cvjetnom naselju.

Petra Mandić posebno se iskazala za vrijeme korona-pauze kada je putem Zoom aplikacije prva u Hrvatskoj organizirala treninge za sve kategorije kluba.

Ovim putem Futsal Dinamo se zahvaljuje Petri Mandić na svemu što je napravila za Klub u ovih 20 mjeseci koliko je provela s nama i želimo joj sve najbolje u nastavku karijere.

Promjene u Školi

Vođenje Škole futsala privremeno su preuzeli pomoćni trener Nikola Grgić te trener seniora i juniora Alen Jukić.
Vođenje kadetske momčadi preuzeo je naš prvotimac Daniel Matković.

Napominjemo kako će se treninzi u Boćarskom domu od idućeg tjedna održavati u utorak (od 16 do 17 sati) i petak (od 16:30 do 17:30 sati), a od 16. listopada do 17. studenog treninzi u Boćarskom domu bit će besplatni za sve zainteresirane.

Više informacija o akciji donosimo u narednim danima.

Dinamo – to si ti!