Nakon što smo predstavili prva igračka pojačanja za predstojeću sezonu, stiglo je vrijeme da predstavimo i novo sponzorsko pojačanje koje će biti dio Dinamove momčad najmanje do kraja sezone 2021/22. 

Inovativna farmaceutska tvrtka PROXIMUM već više od desetljeća unapređuje živote i zdravlje svojih zadovoljnih klijenata. 

 Pred Dinamov nastup na Šalati, i ‘debi’ PROXIMUM-a na našim utakmicama porazgovarali smo s direktorom i osnivačem tvrtke, dr. Želimirom Vukšićem.

Kako biste u nekoliko rečenica predstavili PROXIMUM Dinamovim navijačima i članovima?

“PROXIMUM je farmaceutska tvrtka koja više od 10 godina inovativnim proizvodima unaprjeđuje zdravlje i kvalitetu života ljudi. U svom portfelju ima lijekove, medicinske proizvode i dodatke prehrani u raznim područjima između ostalog i za probavni sustav, kosti i zglobove te brojne vitamine i minerale”, rekao nam je dr. Vukšić.

Ukratko, PROXIMUM svojim klijentima nudi proizvode od presudne važnosti za njihovo zdravlje i ravnotežu organizma.

Zanimalo nas je koji Proximumovi proizvodi i na koji način mogu pomoći ne samo Dinamovim igračima i našoj liječničkoj službi, već i  našim navijačima, njihovim obiteljima i svim našim pratiteljima koji se rekreativno ili profesionalno bave sportom? 

“PROXIMUM u svom portfelju  nudi  medicinske proizvode s hijaluronskom kiselinom koji se primjenjuju kod osoba i sportaša s degenerativnim ili mehaničkim promjenama u zglobu (najčešće koljena) i u područje oko tetiva kod tendinopatija”, rekao nam je dr. Vukšić i nastavio:

“Također, pri bavljenju sportom često se mogu javiti probavne tegobe. Dobra ravnoteža bakterija probavnog sustava od iznimne je važnosti za zdravlje općenito, a može i utjecati na spremnost sportaša.  To je prepoznao Proximum koji je u svoj portfolio uvrstio jedan od najkoncentriranijih i najpoznatijih mikrobiotika na svijetu Vivomixx koji sadrži osam sojeva dobrih bakterija i čak 450 milijardi bakterija u jednoj dozi ”.

GlobiFer forte – idealno sredstvo za nadoknadu željeza

Poznato je da su probiotici, ili, laičkom terminologijom, ‘zdrave bakterije’ presudne za ravnotežu čovjekove mikroflore te imaju povoljan učinak na zdravlje pojedinca, a posebno za sportaše, neovisno o tome jesu li oni profesionalci ili rekreativci, ključna je i uravnotežena količina željeza u krvi.

“Nedostatak željeza je česta pojava u općoj populaciji. Kod sportaša intenzivni treninzi mogu biti povezani sa smanjenjem razine željeza. Nadoknada željeza putem dodataka prehrani često je popraćena probavnim tegobama pa se terapija nerijetko prekida. PROXIMUM u svojem portfelju nudi  GlobiFer forte, inovaciju  u području dodataka prehrani na bazi željeza. GlobiFer forte u svom sastavu jedini ima kombinaciju željeza biljnog i životinjskog porijekla, tzv. ‘hem’ i ‘ne hem’ željezo te time povećava apsorpciju i do 40% bez značajnih nuspojava”, rekao nam je Vukšić.

Jedan segment tvrtke orijentirao se na ljepotu pa tako Proximum zastupa svjetski poznati brand hijaluronskih filera Restylane u čijoj kvaliteti najčešće uživaju pripadnice ljepšeg spola dok u području vida donosi na tržište jedne od najkvalitetnijih leća za vid branda CooperVision.

Dinamove utakmice će, počevši od Šalate, krasiti banneri proizvoda Vivomixx i GlobiFer forte, a mi sve naše članove, navijače i pratitelje još jednom pozivamo da pogledaju internetsku stranicu našeg novog sponzora i provjere koje sve proizvode nude za unapređenje njihovog zdravlja i života. 

PONOSNI SPONZORI FUTSAL DINAMA