Futsal Dinamo u ponedjeljak 20. travnja s početkom u 20:30 odmjerit će snage s momčadi Agram Extreme. Susret će se odigrati u Fusio centru na Zagrebačkom velesajmu. Za Dinamo to će biti iznimno važna utakmica i prilika da osigura naslov prvaka II HMNL Sjever, te izbori svoje mjesto u doigravanju za prvu ligu. Tamo su već svoje mjesto osigurali Aurelia, Potpićan i Crnica osvojivši naslove u svojim regijama. U prvoj utakmici Dinama i Agrama odigranoj u sklopu 5. kola II. HMNL Sjever, Dinamo je ostvario vrijednu pobjedu rezultatom 4:3. Agram je u toj utakmici pokazao svu kvalitetu svoje momčadi te je rezultat vrlo lako mogao otići i na stranu gostiju. Veliko je to upozorenje igračima Dinama uoči njihovog posljednjeg gostovanja u regularnom djelu sezone. Kako bi osigurali prvo mjesto Dinamu igra samo pobjeda, dok bi se u slučaju neodlučenog rezultata ili poraza odluka prolongirala za idući susret kada na domaći teren stiže drugoplasirana Rugvica. Agram je porazom u posljednjem kolu od Rugvice rezultatom 8:2 izgubio i teoretske izglede za prvo mjesto, ali to zasigurno neće umanjiti želju da na domaćem terenu uzmu skalp trenutnim liderima i nadamo se budućim prvacima.

Susret Agrama i Rugvice odgledao je i trener Futsal Dinama Mate Čuljak, koji je s nama podijelio dojmove o predstojećem protivniku.

– Iako poražen, Agram se pokazao kao izuzetno neugodna momčad prepuna odličnih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu stvoriti probleme svojim protivnicima. Ako želimo pobjedu i potvrdu prvog mjesta na ljestvici morat ćemo odigrati na gornjoj granici naših mogućnosti, pošto je Agram sve samo ne bezazleni protivnik.

Kakvo je stanje u momčadi uoči možda i najvažnijeg susreta u dosadašnjem djelu sezone?

– Capar, Pezelj i kapetan Đulvat još uvijek nisu u pogonu zbog ozljeda zarađenih u prethodnoj utakmici, ali nadam se kako će se do ponedjeljka oporaviti i biti na raspolaganju za vrlo važnu utakmicu koja nam slijedi. Svi ostali su zdravi i motivirani, te svjesni kako nam ova utakmica može donijeti ono čemu stremimo cijelu sezonu, a to je potvrda naslova prvaka.