U četvrtfinalu Kupa Hrvatske u malom nogometu Futsal Dinamo će, kao i prošle sezone, gostovati kod Olmissuma u Omišu. Utakmica se igra 17. ili 18. studenog, između domaćeg prvenstvenog dvoboja protiv Osijeka (14.11.) i gostujućeg protiv Vrgorca (21.11.).

Prošle sezone Futsal Dinamo je u četvrtfinalu Kupa odigrao jednu od boljih utakmica polusezone, no Omišani su već tada dokazali kvalitetu dostoju prvaka države i na kraju tijesne utakmice slavili s 3:2.

Zanimljivo, ovo će biti peti službeni dvoboj Futsal Dinama i Olmissuma i čak četvrti kojeg ćemo odigrati u omiškoj dvorani Ribnjak. U četiri prošlosezonske utakmice, tri pobjede pripale su Omišanima, a jedna Dinamu. Za desetak dana nadamo se reprizi upravo te utakmice, u kojoj smo s 2:1 svladali prvaka u njihovoj dvorani.

Cilj je pobjeda i prolaz u polufinale!

“S obzirom na to da se igra na radni dan, prije ždrijeba smo imali samo jednu želju, da smo domaćini u četvrtfinalu kako bismo izbjegli putovanje jer smo se naputovali ove polusezone, a i nekoliko dana kasnije čeka nas daleko putovanje u Vrgorac. Na kraju nas je zapalo jedno od najdaljih gostovanja i to kod teškog protivnika. No, što je, tu je. U četvrtfinalu nema laganih protivnika. Prošla sezona pokazala je da su Dinamo i Olmissum po kvaliteti dosta blizu. Cilj je pobjeda i prolazak u polufinale”, kratko je prokomentirao ždrijeb trener Alen Jukić.

Kao i Futsal Dinamo i naš protivnik u četvrtfinalu je dva tjedna bio izvan pogona zbog bolesti Covid-19.

>> Prva momčad se vratila treninzima, od četvrtka smo u punom sastavu

U preostalim utakmicama četvrtfinala, Novo Vrijeme dočekuje aktualnog osvajača Uspinjaču Gimku, Alumnus Split, a Crnica Vrgorac.

Pobjednici dvoboja plasirat će se na završnicu koja se igra u jednom gradu u drugoj polovici prosinca 2020. No o završnici ćemo razmišljati tek nakon što je apsolviran protivnik u četvrtfinalu!

(Foto: Olmissum)

Dinamo – to si ti!