Zbog sve većeg priljeva izbjeglica iz Ukrajine, Dinamova Škola futsala otvorila je svoja vrata za sve mlade nogometaše i nogometašice s pogođenih područja.

Futsal Dinamova Škola futsala poziva sve mlade Ukrajinke i Ukrajince koji se nalaze na području Grada Zagreba da nam se pridruže na treninzima na svim našim lokacijama diljem Zagreba.

Možete nas pronaći u:

  • SD Megaton (Prešernova bb, Zagreb),
  • Dom sportova (Trg Krešimira Ćosića 11),
  • SC Fairplay (Jazbina 150, Zagreb),
  • OŠ Tin Ujević (Koturaška cesta 75) i
  • OŠ Jabukovac (Jabukovac 30).

Kroz futsal treninge i sportski život, naša je nada ukrajinskim izbjeglicama vratiti mali djelić sreće u njihove živote, pružiti im podršku u teškim trenucima koje proživljavaju te im pomoći s prilagodbom na novu okolinu.

Ne moramo napominjati kako su treninzi za mlade prijatelje i prijateljice iz Ukrajine u potpunosti besplatni za vrijeme njihovog boravka u Zagrebu.

Još jednom pozivamo svu ukrajinsku zainteresiranu mladež da nam se slobodno jave sa svim pitanjima oko besplatnih treninga na broj: 095 198 1716 (trener Nikola). Više informacija o Dinamovoj Školi futsala saznajte ovdje.

Također, slobodno nam pošaljite poruku na neku od naših društvenih mreža (Facebook, Instagram, TikTok) za više informacija.

Dođite da zajedno treniramo, čekamo vas!