Futsal Dinamo saznao je odgovor na žalbu, HNS je kaznio Klub s 5.000,00 kuna i dvije utakmice bez gledatelja. Na prvi pogled možemo biti zadovoljni smanjenjem kazne, ali ako se prisjetimo sličnih incidenata ranijih godina ili ako uzmemo u obzir da Futsal Dinamo jedini prodaje ulaznice za utakmice i promovira futsal gdje god igra, možemo zaključiti kako je HNS kaznio upravo sport. Smatramo kako smo prestrogo kažnjeni s dvije utakmice bez gledatelja te smo se do posljednjeg trenutka nadali da će najzanimljivije utakmice u prvenstvu biti praznik za sve naše navijače te ljubitelje futsala općenito. Dvostruka mjerila su očito i dalje na snazi.

Ova odluka je pravomoćna i na nju nemamo pravo žalbe, što znači da utakmica sa Split Tommyjem u petak i uzvratna utakmica doigravanja (polufinala) moraju biti bez gledatelja. Klub je zato odlučio organizirati besplatan prijenos putem našeg You Tube kanala, a zbog brojnih upita naših navijača objavljujemo broj računa na kojeg možete uplatiti donacije:

IBAN: HR 4023600001102434720
BIC (SWIFT): ZABAHR2X
Ilica 67, Zagreb, HR-10000

Klub će napraviti zahvalnice za sve donatore.

Ostaje nam nada da će naši dečki na terenu izboriti finale doigravanja i tako vratiti navijače na tribine, gdje i pripadaju!

Dinamo to smo mi!