Futsal Dinamo odigrao je prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera u Krapini protiv Jesenja.

Podsjećamo, sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je članovima Udruge distrofičara Krapina i njihovoj rehabilitaciji. Za sve one koji žele i dalje sudjelovati u akciji, uplate za akciju prikupljaju se i na posebnom računu HR2724020061500077479.

Iako je rezultat u ovom susretu bio u sasvim drugom planu, domaćini i Modri pružili su nam pravu futsal poslasticu u kojoj smo slavili sa 4:6. Bilo je mnogo prilika na obje strane, a Jesenje je puno bolje otvorilo susret i vodilo je s čak 4:1. Na kraju se Dinamo ipak uspio konsolidirati, preokrenuti razliku i zadržati kontrolu nad utakmicom do samog kraja. Golove za nas postigli su Robert Grbić, Mihovil Prgomet, Jakov Mudronja, a novi-stari Dinamov bombarder Kristijan Grbeša hattrickom je ovjenčao svoj povratak u naš dres!

Kao i svaki put dosad, u Zagorju nas je dočekao odličan štimung, lijepo popunjene tribine i jako puno naših navijača koji su na licu mjesta izvršili svoju “građansku” dužnost i obnovili svoje članstvo u Futsal Dinamu. Od srca zahvaljujemo svim sudionicima ove prekrasne večeri, a treće poluvrijeme je tek počelo! Dinamo jedva čeka nastavak prvenstva do kojeg je ostalo malo više od dva tjedna, kada nam u goste stiže Alumnus.

Dinamo – to si ti!