Futsal Dinamo sprema novi spektakl povodom posljednjeg kola jesenskog djela prvenstva u II HMNL Sjever. Posebno je interesantno to što će Dinamo ugostiti Patriot u košarkaškom centru Dražen Petrović. Utakmica bi trebala biti prava prilika za proslavu naslova jesenskog prvaka, a nigdje na svijetu ne postoji bolje mjesto za to. Iznimno nam je drago što će naš Klub imati priliku odigrati svoju utakmicu u ovom prekrasnom zdanju, koje nosi ime najvećeg Hrvatskog sportaša! Isto tako se nadamo, kako će naša suradnja biti uspješna i u budućnosti te da će Dinamo "useliti" u Draženov dom.
Nakon spektakularnog predstavljanja kluba, početkom rujna na Šalati, ovo će zasigurno biti događaj za pamćenje svim generacijama dinamovaca!
Ovim putem pozivamo sve naše članove i navijače da svojim navijanjem pomognu Klubu u borbi za nova tri boda koja bi značila titulu jesenskog prvaka.

Utakmica se igra u ponedjeljak 1. prosinca s početkom od 21 sat, karte kao i obično možete kupiti u KND BBB, na adresi Ilica 37!

Nikako ne zaboravite da već sutra (srijeda 26. studeni) od 19 sati u SD Sutinska vrela, Dinamo igra četvrtfinalnu utakmicu Kupa regije Sjever protiv Kozakiva!