Split Tommy je u velikom derbiju na otvaranju sezone svladao Futsal Dinamo s 2:4 u „Dvojci“ Doma sportova

Glasni navijači i velika potpora pomogli su Dinamu da povede preko Kristijana Grbeše u 7. minuti susreta.  Utakmica je bila izrazito dinamična, s mnogo prilika na obje strane. U 11. minuti Splićani uzvraćaju preko Mateja Fideršeka, a 6 minuta nakon toga dolaze do potpunog preokreta preko Jakova Grcića.

Bad Blue Boysi su glasnim hukom s tribina uveli svoju momčad u drugo poluvrijeme u kojem je Mihovil Prgomet zabio za izjednačenje u 27. minuti. Obje ekipe imale su nekoliko šansi da prelome susret, ali je gol novog pojačanja Mare Đuraša u 35. minuti stavio goste u vodstvo. Futsal Dinamo zaigrao je s golmanom igračem, a Split Tommy je to kaznio kada je Ante Ćorluka golom sa svoje polovice pogodio prazna Dinamova vrata. Veliki derbi na početku prvenstva ostvario je sva očekivanja i obje ekipe jedva čekaju nastavak prvenstva.

Strijelac gola za izjednačenje, Mihovil Prgomet, zabio je svoj prvijenac za Futsal Dinamo: „Napokon je i mene htio gol, ali nažalost, to nije bilo dovoljno za pobjedu. Pokazali smo da se možemo nositi sa Splitom, svijetla budućnost je pred nama i idemo kolo po kolo.“.

Naša momčad okreće se drugom kolu i susretu s Nacionalom. Sjajna atmosfra na tribinama i veliko zalaganje naših mladih igrača unatoč porazu, garancija su odlične sezone i borbe do samoga kraja!

Dinamo – to si ti!