Malonogometni klub Futsal Dinamo ove je nedjelje, 12. listopada započeo natjecateljsku sezonu u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Protivnik mu je bio klub iz Siska  – malonogometni klub Siscia, prošlogodišnji prvak, kojeg je Dinamo svladao s uvjerljivih 6:1.

Nošen pjesmom Bad Blue Boysa od izlaska na parket pa do samog kraja utakmice, Dinamo je započeo snažno i odlučno, što je rezultiralo ranim vodstvom i pogotkom Pavlovića već u drugoj minuti utakmice. Gosti iz Siska bili su impresionirani atmosferom na tribinama te su se jedva probijali do Dinamovih vrata na kojima je stajao sigurni Škorić. Već u 14. minuti igre Pezelj je povećao vodstvo Futsal Dinama na 2:0, da bi samo četiri minute kasnije Tomo Šokota još jednim pogotkom zaključio prvo poluvrijeme.

Koliko su gosti iz Siska bili pod dojmom prepune dvorane pokazuje i podatak da su u posljednjoj minuti prvog dijela zapucali penal. Slična se situacija nastavila i u nastavku igre kada je Pezelj postigao još jedan gol za plave. Na 5:0 povisuje Novačić, a Purgar fantastičnim lobom iz "mrtvog kuta" postiže i šesti pogodak. U samoj završnici Siscia preko Toljana ipak postiže zasluženi, počasni pogodak za konačnih, visokih 6:1!

„Moramo se još uigrati, ali važno je da smo dobro startali. Što reći o atmosferi? Neopisivo mi je drago da sam dio ove priče kakvu grad Zagreb i Dinamo zaslužuju, ovdje vidimo kolika je ljubav prema plavoj boji i to je ono što me neopisivo veseli i čini ponosnim!“, rekao je Tomo Šokota, nekadašnji kapetan 'travnatog' Dinama koji se jako dobro snašao i u ulozi na parketu.

Igrači Dinama već su u svojoj prvoj utakmici pokazali odličnu igru i tako se nametnuli kao jedni od glavnih favorita za ulazak u prvu ligu.