Susretima 14. kola konačno je i službeno završeno natjecanje u II HMNL Sjever. Kao što znamo, Futsal Dinamo postao je prvak i prije posljednjeg kola, a osim naslova najbolje ekipe sada se možemo pohvaliti da imamo najbolju obranu lige i najefikasniji napad. Iako je naša najjača snaga zajedništvo i timski rad, vrijedi istaknuti Antonia Franju koji je prvi strijelac lige s 14 postignutih pogodaka. Do zadnjeg trena u vrat mu je puhao Josip Spajić iz MNK Rugvice koji se na kraju ipak zaustavio na 13 postignutih golova.

Futsal Dinamo može se pohvaliti i najboljom gol razlikom u ligi (+47), postigli smo najviše golova (70), a primili daleko najmanje, samo 23 u 13 odigranih susreta. U prosjeku postižemo 5.3 golova po utakmici, a primamo 1.7. Raritetan je podatak da je najbolja, a ujedno i najefikasnija momčad lige, napravila uvjerljivo najviše akumuliranih prekršaja. U 13 dvoboja zaustavili smo se na brojci 106, odnosno 8.1 prekršaja po utakmici. Zanimljivo, prvi pratitelj MNK Kozakiv napravio je 12 prekršaja manje. U tih 13 utakmica našim igračima podijeljeno je 16 žutih kartona, a vlasnik najviše opomena je Nikola Grgić koji je čak četiri puta ušao u sučevu bilježnicu. Utakmica u kojoj smo najviše puta opomenuti bila je ona iz 6. kola u Rugvici gdje smo napravili veliki korak k naslovu, ali i zaradili četiri javne opomene. Vlasnik jedinog crvenog kartona je Marko Pavlović koji je isključen u kup utakmici protiv MNK Alumnus.

Osim već spomenutog prvog topnika lige, Antonia Franje, najviše pogodaka u ligaškim utakmicama u plavom dresu postigao je Marko Pavlović koji se zaustavio na 10 postignutih pogodaka, dok jedan manje od njega ima Zadranin u modrom dresu Filip Pezelj.

U kup natjecanjima odigrali smo šest susreta, ostvarene su četiri pobjede i dva poraza od kasnijeg osvajača tog natjecanja MNK Nacional. Gol razlika nam je 27:22 s tim da smo 13 golova primili u osmini finala protiv Nacionala. Pezelj i Šokota najbolji su strijelci u kup dvobojima, obojica su sedam puta tresli mreže, a u leđa im gleda Stipić s pet postignutih pogodaka. Može se reći da imamo konstantu, u tih šest dvoboja napravili smo 49 prekršaja odnosno kao i u prvenstvu 8.1 po utakmici.

Ako gledamo cjelokupnu sezonu (II HMNL i Kup), najbolji strijelac Dinama je Filip Pezelj koji je kombinirano postigao 16 pogodaka, jedan manje ima Antonio Franja, a listu TOP 3 strijelaca zatvara Marko Pavlović s deset pogodaka.

Za kraj recimo kako je Futsal Dinamo do sada odigrao 19 službenih utakmica, pri čemu je ostvareno 15 pobjeda, 3 poraza i jedan neriješeni rezultat. Što se broja nastupa tiče, tri igrača imaju maksimalan broj; vratar Goran Škorić, kapetan Matija Đulvat i Andrija Stipić dok po jedan nastup manje imaju Nikola Grgić i Filip Pezelj.