U lijepo ispunjenoj Dvojci Doma sportova, Futsal Dinamo svladao je Alumnus rezultatom 6:1. Utakmicu je obilježila lijepa igra Plavih, sjajni golovi, ali i mnoštvo klinceza i klinaca kojima je Plavi sveti Nikola podijelio poklone i koji su glasnim skandiranjem pomogli Plavima na putu do tri boda.

Drago nam je istaknuti da je još jedna humanitarna akcija polučila lijepi uspjeh i da ćemo uspjeti u naumu da uljepšamo blagdane djeci zbrinutoj u Specijalnoj dječjoj bolnici Gornja Bistra.

Opasno je krenuo Alumnus. U trećoj minuti utakmice jedan šut s distance prohujao je tik uz vratnicu. No nismo dugo čekali da Dinamo uspostavi svoju igru. Prijetili su tada Čekol, Badrov i Mudronja.

Nakon jedne lijepe kombinacije, Novak se našao u izglednoj prilici s lijeve strane terena, ali lopta je prošla malo pored desne vratnice, a par minuta kasnije ponovno je Novak zaprijetio golu Alumnusa nakon jedne polukontre.

A u 11. minuti, Dinamo je zabio prvi gol večeri. Nikola Badrov i Jakov Mudronja lijepo su kombinirali na polovici Alumnusa te je Mudronja na prazan gol zabio za vodstvo Plavih.

Pet minuta kasnije, ponovno gol, ponovno Mudronja. Oduzeo je loptu obrani Alumnusa, sjurio se prema golu te neobranjivo pogodio.

Svega minute kasnije – novo povećanje vodstva Dinama. Badrov je sjajno prošao po desnoj strain terena te sjajnim udarcem pogodio u suprotnu malu mrežicu gostujućeg gola.

Do kraja poluvremena nismo vidjeli većih uzbuđenja te je Dinamo na prednost otišao s vodstvom od 3:0.

Dinamo je malo nervoznije ušao u drugo poluvrijeme te u prve dvije minuti skupio čak tri akumulirana prekršaja. Međutim, tad na scenu stupa Kristian Čekol koji je lijepim udarcem prevario obranu i golmana te zabio za 4:0.

Raspoloženi Čekol u 26. minuti je pogodio i prečku. A samo minutu kasnije, vodstvo Plavih povećao je Mihovil Prgomet. Toni Vučković povukao je loptu po desnoj strain terena te sjajnom dijagonalom pronašao nečuvanog Prgometa koji u padu pogađa za 5:0.

A zatim jedan poseban trenutak na utakmici. Svoj prvi pogodak za Futsal Dinamo postigao je Kiko Dragaš Selaković nakon što je izašao sam pred vratara. Dočekao je svoju priliku te pogodio za velikih 6:0.

Alumnus je zatim dobio i crveni karton, ali Plavi nisu uspjeli realizirati igrača više. Do kraja utakmice, Alumnus je imao i dva deseterca zbog akumuliranih prekršaja Futsal Dinama. Međutim, večeras sjajni Ivan Pavlić prvi udarac je obranio, a drugi je fijuknuo malo pored vratnice.

Lijepom i uvjerljivom pobjedom, sjajnom prikazanom igrom, Dinamo je zaključio 2021. godinu koju ćemo detaljno secirati u danima ispred nas.

Čestitamo treneru Đulvatu i igračima na pobjedi i na nova tri boda.

> Đulvat: Zadovoljan sam tablicom i igrom, ne i brojem bodova; Pavlić: Na kraju godine mogli smo imati više bodova

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Dinamo – to si ti!