Tri mlada Dinamovca zavrijedila su poziv izbornika futsal U19 reprezentacije na reprezentativni trening kamp koji će se održati od 20. do 25. kolovoza u Delnicama.

Polzanici naše Škole futsala, Filip Ivan Pranjić, Dominik Fotak i Filip Vukelić tako će po prvi puta predstavljati Futsal Dinamo u ‘kockastom’ dresu, na čemu im u ime kluba srdačno čestitamo.

Našim dečkima, drugim igračima , kao i naravno cijelom stručnom stožeru hrvatske mlade futsal reprezentacije želimo uspješan trening kamp koji će nadamo se poslužiti kao izvrsna baza za nadolazeći U19 Euro koji počinje u rujnu u španjolskom Jaénu. Naša reprezentacija nalazi se u grupi s Ukrajinom (4.9., 13:30), Španjolskom (5.9., 21:00) i Rumunjskom (7.9., 13:30).

Trojica Dinamovaca na reprezentativnom popisu posljednji su u nizu Plavih koji su se našli na listi mladih reprezentativaca što je dokaz nastavka kvalitetnog rada Škole futsala, a na čemu posebno čestitamo njihovim trenerima u Školi. Podsjećamo vas kako su upisi u sve kategorije Dinamove Škole futsala u tijeku na šest lokacija diljem grada Zagreba. Za sve detalje javite se voditelju Škole futsala, treneru Nikoli, na broj: 095 198 1716.

Dinamo – to si ti!