Ovaj vikend u pogonu će biti čak pet kategorija našeg Kluba. Prvi su na rasporedu kadeti koji u subotu (28.11.2014) od 10 ujutro gostuju kod Nacionala u ŠC Šalata (ZG velesajam paviljon 2), nakon njih od 16:30 naši juniori nastupaju u Fusio futsal centru (ZG velesajam paviljon 18), gdje su gosti Agram Extrema. Obje kategorije (kadeti i juniori) natječu se u I HMNL Sjever, a na rasporedu im je prvo kolo prvenstva.

Naša U21 ekipa koja igra studenstsku ligu, u ŠC Šalata na teren će također u subotu od 13 sati kada nastupaju protiv Tehničkog veleučilišta Zagreb (TVZ).

Futsal Dinamo II, ekipa sastavljena od igrača koji će kroz natjecanje u županijskoj ligi probati izboriti dres seniora ovog vikenda očekuje pravi derbi protiv Alumnusa II. Biti će ovo dvoboj prvog (Alumnus) i trećeg (Futsal Dinamo II) na tablici, koje dijeli samo dva boda te se svi nadamo dobroj i poštenoj utakmici. Moguća pobjeda vratila bi naše dečke na sam vrh tablice koji im je i pripadao do prošlog kola i poraza od MNK Goli Vrh (2-3).

Jedini koji još uvijek nisu krenuli sa službenim natjecanjem (a ni neće tako skoro) su naši limači (2000. godište i mlađi), jer za njih još ne postoji organizirano službeno natjecanje. No, ni oni ne miruju, treniraju i strpljivo čekaju prigodu zaigrati u Dinamovom dresu. Nadamo se da će HNS i njihova županijska središta pronaći načina da futsal zaigraju i mlađe kategorije od kadeta.

Naravno, kraj bogatog sportskog (produženog) vikenda je u ponedjeljak (1.12.) kada će naša prva ekipa ugostiti Patriot u K.C. Dražen Petrović. Na toj utakmici i široj javnosti predstavit će se svih šest selekcija Futsal Dinama te zajedno sa svim našim članovima snimiti fotografiju.

Sve vas pozivamo na spektakl u Ciboni, a karte još uvijek možete kupiti u Ilici 37, radnim danom od 10 do 20 sati, a subotom od 10 do 15, po cijeni od 20 kuna!