Na rođendan Gradjanskog, 26. travnja 2017. u CB Mrav u kvartu Trnsko volonteri Futsal Dinama organizirali su prvi Dinamov pub kvizov.

Ovog četvrtka, 23. svibnja s početkom u 19 sati, više od sedam godina i 26 održanih kvizova kasnije, održat će se posljednji Dinamov pub kviz po starom formatu, budući da nakon završetka sezone dolazi do ‘fuzije’ dva najpopularnija Dinamova pub kviza, ovog našeg, kojeg i dalje organiziraju naši volonteri, i onog kojeg organizira službeni GNK Dinamo.

Mjesto radnje je isto. CB Mrav danas se zove Burger&Beer bar Mrav, interijer je drugačiji, no sastavljači su 26 kvizova iskusniji, a pitanja su još kreativnija i zabavnija nego ‘daleke’ 2017. godine kada su Dinamovi pub kvizovi pokrenuti kako bi se, barem djelomično, oživjela tada ugašena Dinamovština.

Dinamovština koja ovog proljeća proživljava renesansu. Dinamo i Futsal Dinamo obranili su naslove prvaka države, KK Dinamo je igrao polufinale, OK Dinamo finale prvenstva, a posljednje 27. izdanje originalnih Dinamovih pub kvizova održat će se između, nadamo se, osvajanja Dinamove duple krune (Rujevica, srijeda) i službene proslave nogometnog naslova iduće nedjelje (Rudeš, 17.30).

Prvi Dinamov kviz i dalje drži rekord po broju ekipa – 23. Kapacitet renoviranog Mrava je 24. Dakle, cilj je oboriti rekord na mjestu gdje je sve počelo, na rođendan Gradjanskog 2017. godine.

Pravila su ista – kotizacija nema, nagrada ima, a svoju ekipu (maksimalno četiri igrača) možete prijaviti u Inbox stranice ili na broj 099/7565-415.

U narednim danima donosimo i ‘all-time statistiku’ inicijalnih Dinamovih pub kvizova…

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!