Nakon uspješne reprezentativne stanke u kojoj je naša izabrana vrsta izborila direktan plasman na Euro 2016. MNK Futsal Dinamo nastavlja sa svojim službenim i humanitarnim nastupima. Već ovaj petak 27.03. s početkom u 20 sati na rasporedu je 10. kolo II HMNL Sjever u kojem nas očekuje neugodnogostovanje u Petrinji kod MNK Petrinjčica.

Samo dva dana kasnije, točnije u nedjelju 29. ožujka, gostujemo u Kutini na humanitarnom futsal spektaklu gdje će sav novčani prihod biti doniran obitelji Veljka Marića, Hrvatskog branitelja koji služi kaznu za ratne zločine u Srbiji. Glavna utakmica predviđena je za 20 sati u Športskom centru Kutina kada će snage odmjeriti MNK Kutina i Futsal Dinamo.

Za vrijeme Uskršnjih praznika lopta će nakratko mirovati, ali već vikend iza ulazimo u samu završnicu prvenstva, u 11. kolu domaćini smo popularnim „Policajcima“, ekipi MNK Zagreb 92.

12. i 13. kolo donijet će konačan rasplet borbe za prvaka II HMNL Sjever te odlučiti putnika u doigravanje za ulazak u 1. HMNL. U 12. kolu na rasporedu je gradski derbi, gostovanje kod trećeplasirane ekipe lige MNK Agram Extremedok tjedan dana kasnije dočekujemo prvog pratitelja MNK Rugvicu što je ujedno i posljednja utakmica regularnog dijela lige budući da je MNK Patriot odustao od natjecanja tako da smo posljednje 14. kolo slobodni.

Završetkom regularnog dijela prvenstva pobjednici svih regija (sjever, jug, istok i zapad) kreću u završno sučeljavanje za plasman u viši rang natjecanja. Svatko će sa svakim dva puta odmjeriti snage, a samo će prvoplasirana ekipa direktno izboriti promociju dok će drugoplasirani imati popravni ispit protiv pretposljednje ekipe I HMNL.

 

* Točnu satnicu odlučujućih domaćih utakmica 11. i 13. kola ćemo objaviti kada klub dobije službenu informaciju o mogućnosti igranja u dvoranama koje ćemo zasad ostaviti u tajnosti