MNK Futsal Dinamo i ove godine će predstaviti momčad revijalnom utakmicom na zagrebačkoj Šalati, a sve će pored ljubavi prema plavoj boji biti začinjeno humanitarnom akcijom. U subotu 5.9. tako nas očekuje utakmica legendi Dinama i malog nogometa te gostovanje ekipe iz engleskog Nottinghama.

Usporedno s pripremama za Šalatu na kojoj će biti još iznenađenja o kojima će se više znati kasnije, stručni stožer radi na pojačanjima koja će također biti predstavljena u narednom periodu.

MNK Futsal Dinamo pokrenuo je humanitarnu akciju u suradnji s Udrugom 'Jedni za druge' koja se bavi prevencijom ovisnosti, socijalnom i psihološkom rehabilitacijom, te resocijalizacijom bivših ovisnika i osoba s invaliditetom pomoću terapije jahanjem. Cilj akcije je prikupiti sredstva koja će biti donirana Udruzi kako bi se pomoglo njihovom radu.

U tu svrhu klub će izraditi majice, a dizajn će se izabrati između više od 20 prijedloga navijača koje smo zaprimili. Majice s pobjedničkim dizajnom će biti dostupne u BBB fan shopu, te na predstavljanju Kluba na Šalati.

Iako je vrijeme godišnjih odmora volonteri kluba rade punom parom, a pored 5.9. i Šalate vrijedi podsjetiti da prvo kolo 1. HMNL igramo kao domaćini 18. ili 19. rujnaprotiv starih znanaca MNK Potpićan 98 AD, krajem mjeseca gostujemo u Osijeku, a početkom listopada smo domaćini MNK Murter