Bliže nam se lipanj i ljeto, a s njima i novo izdanje Trofeja Dinamo. I to sedmo po redu! Ove godine počinjemo nešto ranije, a prvi turnir bit će odigran u Dugavama. On je na rasporedu od 5. do 9. lipnja. Osim Dugava, Trofej Dinamo održat će se i u Cankarici, na Črnomercu, u čast na jednog od osnivača Futsal Dinama – Matu Čuljka.

Sad već tradicionalno, Trofej Dinamo otvaramo na jugu Zagreba, u Dugavama, jedinom kvartu koji je naš turnir ugostio baš svake godine. Trofej Dinamo održat će se u sklopu manifestacije Dani Dugava 2024., počet će 5., a završiti 9. lipnja. Cijeli događaj organizira Građanska udruga Dugave koja već četvrti put organizira Torfej Dinamo Dugave. Osim Trofeja Dinamo, održat će se još nekoliko sportskih turnira. Tako će se u Dugavama igrati još i rukomet, košarka 3×3, ping pong, a bit će organizirano i natjecanje u fifi, kao i turnir u beli. Također, sve posjetitelje čeka i odličan zabavni program. Koncert Najboljih hrvatskih tamburaša, humanitarni pub kviz, lunapark… Više o cijeloj manifestaciji možete pronaći OVDJE.

Nagradni fond 6 000 eura, turniri za žene, seniore i veterane.

Prvi ovogodišnji turnir Trofeja Dinamo odigrat će se u tri kategorije. Osim seniora, bit će održani i turniri za žene te veterane. Ukupni nagradni fond je 6 000 eura, a sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na broj 091 537 4430. Turnir se otvara 5. lipnja, a veliko finale predviđeno je za 9. lipnja.

Početkom rujna održat će se i drugi turnir Trofeja Dinamo, Memorijal za jednog od naših osnivača, Matu Čuljka. Više informacija o tom turniru donosimo uskoro.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!