Nastavlja se užurbani ritam HMNL-a. Nakon povratka u Dvojku i velike pobjede nad Squareom, pred Futsal Dinamom je novo gostovanje. Ove subote, 27. siječnja idemo na istok Hrvatske, točnije u Osijek.

Prvu utakmicu s Osijekom ove sezone odigrali smo u sklopu 4. kola HMNL. Bila je to posljednja priprema Plavih za povijesni nastup u Ligi prvaka, a tada smo slavili 4:0. Pogotke u Dvojci Doma sportova postigli su Neven Zonjić, Danijel Dekanić i dva Luka Perić. Nakon 12. odigranih kola, Osijek je osmi s 11 osvojenih bodova. Ali jasno je da je riječ o momčadi koju Plavi moraju jako ozbiljno shvatiti. U njihovoj posljednjoj utakmici, na teškom gostovanju u Puli, odigrali su neriješenih 5:5. Bio je to drugi remi za redom za Osječane, a i taj susret s Crnicom završio je istim rezultatom. Osim dva remija, Osječani su upisali tri pobjede. Dvije u gostima, a jednu na domaćem terenu, dok su u sedam kola ispustili sve bodove.

Dinamo je upisao važnu pobjedu protiv Squarea na svom terenu, a to želi ponoviti i na gostovanju u Osijeku i s novim bodovima dočekati reprezentativnu stanku. Prvenstvo će se za Plave nastaviti 11. veljače domaćom utakmicom protiv Vrgorca. Ulaznice za tu utakmicu već sada su dostupne u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37).

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!