Iako je prema prvotnim informacijama, i Uputama o organizaciji utakmica futsal natjecanja u sezoni 2020/21, dozvoljeni broj gledatelja na utakmicama 1.HMNL bio trećina ukupnog kapaciteta dvorane (što iznosi 828 gledatelja za Dvojku Doma sportova u kojem u petak igramo domaću utakmicu protiv Squarea), prema najnovijim informacijama koje smo jutros dobili od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i zagrebačkog MUP-a, na zagrebačkim utakmicama koje se igraju u dvorani dozvoljena je jedna četvrtina ukupnog kapaciteta dvorane.

Kapacitet tribina dodatno smanjen

To znači da na utakmici Futsal Dinamo – Square (9.10., petak, 20h), smije prisustvovati 620 gledatelja!

Kao što smo najavili, prednost ulazaka na tribine imaju kupci godišnjih ulaznica, a smanjeni kontingent ulaznica za utakmicu bit će pušten u prodaju danas (srijeda) u 12 sati u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37).

S obzirom na dodatno smanjeni kapacitet tribina, ovim putem još jednom apeliramo na sve navijače da što ranije kupe ulaznicu za utakmicu. Godišnje ulaznice, osim u Ilici 37, možete kupiti i mobilnim i internetskim bankarstvom.

Osim prednosti ulaska na utakmicu, kupci godišnjih ulaznica imaju pravo na još određene pogodnosti.

Za sve one koji u petak neće uspjeti ući u Dvojku, utakmicu ćete u izravnom prijenosu moći pratiti na programu Arene Sport 1.

Dinamo – to si ti!