Futsal Dinamo danas u Švicarskoj s početkom u 15:30 igra finale turnira Maniacs Futsal protiv portugalske Benfice, jedne od najjačih futsal ekipa na svijetu. Plavi su u polufinalu izbacili jakog prvaka Češke, Era-Pak Chrudim, a Benfica domaćina turnira Futsal Maniacs (4:1)

Benfica je 2010. osvojila UEFA Futsal Cup i jedini je portugalski klub s naslovom prvaka Europe. Prošle sezone Portugalci su završili treći u Europi izgubivši u polufinalu nakon produžetaka od kasnijeg prvaka TTG-Ugra Yugorsk.

No, danas protiv Dinama za Benficu neće nastupiti pet igrača koji se nalaze na Svjetskom prvenstvu u futsalu koje se od 10. rujna do 1. listopada održava u Kolumbiji.

Prošle sezone Futsal Dinamo je u sklopu priprema također nastupio na turniru u Švicarskoj te je u finalu igrao sa Sportingom, aktualnim prvakom Portugala. Dinamo je tada izgubio s 5:0, a danas ćemo vidjeti kako će se naša ekipa nositi s drugim portugalskim velikanom.

Benfica je klub koji također funkcionira prema članskom modelu te njihove domaće utakmice pohodi veliki broj navijača.

Pozivamo sve koji su u blizini neka nam se pridruže na adresi Hardstrasse 10, 5301 Station Siggenthal u Go Easy Areni i podrže naše dečke u borbi za novi naslov!

Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na našem Facebook profilu.

Vidimo se!

Dinamo to smo mi!