Već u petak, u 18 sati, u ŠD Gospino polje Futsal Dinamo gostuje kod uvijek neugodnog Squarea. Nadamo se da ćemo prenijeti odličnu igru s parketa Dvojke Doma sportova na dubrovački teren i vratiti se s bodovima u Zagreb.

Zanimljiva situacija je u kod juniora i kadeta ovaj vikend. Juniori, vodeći na tablici bez poraza, u 6. kolu HMNL-a gostuju kod Jesenja, posljednjeg na tablici bez ijednog boda. S druge strane, naši kadeti bez dosad osvojenog boda gostuju kod kod kadeta Jesenja koji su uz Alumnus na vrhu tablice. I jednima i drugima želimo sreću u Krapini te se nadamo jednom nastavku niza i jednom prekidu niza.

Za mlađe kategorije se nastavlja Futsalito liga na Velesajmu u nedjelju. Sve bolji naši mlađi pioniri (2007./2008.) žele svoj pobjednički niz nastaviti i u 2020. godini. Stanka ih, uz mnogobrojne treninge, nadamo se nije poremetila. Suparnik je OŠ Gustav Krklec. Tablica sugerira da smo kvalitetniji, ali treba to pretočiti i na teren. Nadamo se da ćemo na krilima Bosaka, Milojevića i Ozimca uzeti i treću pobjedu u nizu u petom kolu.

Limači (U-11) igraju također protiv Š Gusatv Krklec i u šestom kolu love pobjedu pod istim rednim brojem na pogon Škrinjarića, Purgara, Čuline i Fabijanića. Limači (U-10) se, kao i naši mlađi pioniri, dižu u formi te na kontu imaju sve više pobjeda. Suparnik je OŠ Savski Gaj i dečki se ne bi smjeli opustiti unatoč puno boljem stanju na tablici. Napomenimo i kako su se obje ekipe limača, Futsal Dinamo 2009 i Futsal Dinamo 2010, tijekom zime još ‘pojačale’ dolaskom nove djece te je konkurencija za natjecateljske utakmice sve veća.

Naši zagići iz Megatona i Jazbine također igraju svoje utakmice Futsalito lige. Zagići iz Jazbine tako, također kao i neke starije generacije, igraju protiv posljednjeplasirane momčadi. Dvoboj s Keglićem će biti zasigurno zanimljiv susret jer obje momčadi nakon 3 kola igraju za svoje prve bodove. Futsal Dinamo 2011 Megaton, s druge strane, nakon dvije utakmice ima polovičan uspjeh, a suparnik im je vrlo jaki Sopot. Nadamo se da su suparnici čekirali povratnu ZET-ovu kartu za tramvaj broj 6 te da će im naši dečki priuštiti na terenu novo ‘okretište’.

#Dinamotosmomi