U petak (19. lipnja) s početkom u 18:15 na Dinamovom YouTube kanalu prenosit ćemo prvu “poslijepandemijsku” utakmicu koju igramo protiv AFC Universitasa. Utakmica je od velike rezultatske važnosti jer lovimo nositeljsko mjesto u doigravanju, no ista će se, kao što znate, odigrati pred praznim tribinama. Hrvatski zavod za javno zdravstvo još uvijek nije dozvolio gledatelje u dvoranama.

> 3 stvari koje morate znati o utakmici u Petak (19. lipnja)

Bad Blue Boysi, Dinamova navijačka skupina, pokrenula je hvalevrijednu akciju kojom pozivaju sve navijače da donacijom od 10 kuna kupe jednu ili više virtualnih ulaznica i na taj način podrže igrače u borbi za rezultat.

“Neka nam cilj bude prodati 3000 ovakvih “ulaznica” i “puna dvojka” u kojoj se igra ova utakmica! To bi bila prava poruka ohrabrenja našim igračima, a dalje je onda sve na njima”, stoji u priopćenju Boysa.

UPLATNICA – FD DONACIJA

Kao zahvalu za ovu gestu, Futsal Dinamo će svim navijačima koji nam se jave u inbox na našoj Facebook stranici poslati virtualnu godišnju ulaznicu i program utakmice broj 6.

Također, od utakmice u petak nastavljamo s akcijom u kojoj, ako Dinamo zabije pogodak sa svoje polovice, svi punoljetni navijači s kupljenom ulaznicom dobiju besplatnu Žuju na idućoj domaćoj utakmici.

Tako da… ako Dinamo AFCU-u zabije pogodak sa svoje polovice, svi koji su uplatili donaciju, na idućoj tekmi protiv Uspinjače Gimke dobit će hladnu Žuju.

Što se, pak, akcije „Naručiš šest Žuja, dobiješ majicu Futsal Dinama“ tiče, svi koji su odradili “svoj dio posla”, majice će moći pokupiti na prvoj domaćoj utakmici na kojoj će biti omogućen ulaz gledateljima. Vjerujemo već početkom srpnja, protiv Uspinjače Gimke…

Do tada, gledamo se preko YouTubea.

Dinamo – to si ti!