Na dan utakmice protiv Squarea, odigrane u srijedu 24. siječnja u našoj Dvojci Doma sportova, predsjednik Futsal Dinama Nikola Milojević te direktor Službe upravljanja portfeljem proizvoda Groupama osiguranja, Marijan Kralj, obilježili su početak suradnje između Futsal Dinama i našeg Zlatnog sponzora Groupama Osiguranja, članice Groupama grupe, jedne od najstarijih i najvećih europskih osigurateljnih grupacija.

“Izrazito cijenimo što je rukovodstvo MNK Futsal Dinama napravilo u posljednjih nekoliko godina, postavši jedan od najboljih futsal timova u Republici Hrvatskoj. Ponosni smo što smo postali njihov sponzor”, objavili su iz Groupame, a mi našem ponosnom sponzoru i partneru poručujemo:

“Hvala vam jer ste prepoznali naš rad i drago nam je što ste svojim dolaskom na utakmicu u srijedu upriličili dobru igru naše momčadi. Veselimo se idućim druženjima i nastavku suradnje”.

Zašto izabrati Groupama Osiguranje?

Zato što je Groupama diljem svijeta poznata kao najpouzdaniji osiguravateljski partner koji svojim osiguranicima, a diljem svijeta ih ima više od 13 milijuna, pruža najbolju stručnu podršku u svakom ključnom trenutku njihova života.

Obavezna osiguranja auta i motora, osiguranje vlastitog zdravlja, svojeg doma ili životinja, osiguranje putovanja, osiguranje u slučaju nezgoda, razmišljanje o budućnosti i vlastitom životu, htjeli ne htjeli, osiguranja su nam potrebna i bez njih ne možemo.

Groupama grupa prisutna je u 11 država na tri kontinenta, a dominantno u Europi koju smatraju svojim prirodnim tržištem i vodeća je europska osiguravateljska kuća.

„Naše poslovanje ne poznaje granice. Inzistiramo da svaki naš osiguranik u bilo kojoj državi i na svakom kontinentu dobije jednaku razinu usluge. Svugdje u svijetu gdje poslujemo, više od stoljeća prikupljamo najbolje osigurateljne prakse koje kontinuirano implementiramo u poslovne procese na svim tržištima. Naši poslovni partneri znaju da na svim organizacijskim razinama Groupama grupe širom svijeta jednako poštujemo i živimo načelo poštenog i profesionalnog poslovanja“, stoji na službenim stranicama našeg Zlatnog sponzora.

Naravno, za sve članove Futsal Dinama osiguran je popust i povoljnije ugovaranje polica osiguranja, a dodatne informacije o uslugama Groupame možete pronaći na emailu ivan.uzelac@intercessor.com.hr ili na broju telefona 095-7417391.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!