MNK Futsal Dinamo je klub isključivo u vlasništvu njegovih članova, financira se samo kroz članarine, ulaznice te od naših sponzora. Niti jednu kunu ne koštamo građane Zagreba, a niti jednu kunu ne uzimamo za troškove održavanja i čišćenja. Upravo tu dolazi do izražaja što je Dinamo i tko su njegovi članovi.
S obzirom na to da nas sutra (29.12.2014 0d 19 sati) čeka humanitarna tekma i da nam dolaze vukovarski klinci te Dinamovci iz svih krajeva Hrvatske molimo sve članove kluba iz Zagreba, ali i ostale Dinamovce (koji su u mogučnosti) da sutra točno u podne (12:00) dođu ispred Draženovog spomenika i ponesu svoju lopatu, da pripremimo dvoranu za našu tekmu. Tko nema lopatu neka ponese dobru volju i rukavice.
Isto tako uvodimo novu praksu u kojoj će sudjelovati članovi kluba, naime nakon svake tekme treba nas ostati 30-ak da očistimo Draženov dom, kako bi nam ostao dostupan i u budućnosti. Ne želimo biti trošak građanima u ova teška vremena i ne želimo da nam se dvorana financira iz gradske blagajne, zato mi imamo članove/vlasnike kluba. Molimo sve koji su zainteresirani da ostanu nakon utakmice najviše sat vremena da se jave na mail: [email protected] i ostave broj članske, ime, prezime i broj mobitela. Kontaktirat ćemo 30-ak ljudi za svaku tekmu.

1. Sutra u podne s lopatama svi Dinamovci ispred dvorane.

2. Članovi javite se na mail za volontiranje nakon tekme.

 

Dinamo to si ti!