U srijedu 27. svibnja i službeno je stigla radosna vijest – nastavlja se Prva hrvatska malonogometna liga!

Prvenstvo se nastavlja za vikend između 19. i 21. lipnja utakmicama 16. kola 1.HMNL u kojem je Futsal Dinamo domaćin AFC Universitasu.

Zatim će se odigrati preostala dva kola regularnog dijela prvenstva nakon kojih slijedi doigravanje s predviđenih osam ekipa s izuzetkom što će se, umjesto predviđene maksimalno tri utakmice u četvrtfinalu i polufinalu, odnosno pet u finalu, sve faze doigravanja igrati na jednu utakmicu.

Domaćin u svim fazama bit će bolje rangirana momčad iz regularnog dijela prvenstva.

Futsal Dinamo se trenutno nalazi na petom mjestu ljestvice s dva boda manje od četvrtog Squarea i šest bodova manje od trećeplasirane Crnice. Cijelu tablicu možete pogledati OVDJE.

Nakon povratničke utakmice protiv AFC Universitasa, slijedi gostovanje kod Splita (26.-28. lipnja), a u posljednjem kolu prije doigravanja dočekujemo Uspinjaču Gimku (3.-5. srpnja).

Nažalost, utakmice će se igrati pred praznim tribinama, no sve dvoboje moći ćete pratiti u izravnom prijenosu na našim kanalima.

No, unatoč igranju pred praznim tribinama, podrška naših navijača i dalje će biti tu, a to su ponovno dokazali Bad Blue Boysi podržavši momčad na prvom treningu nakon što smo i službeno saznali da se prvenstvo nastavlja!

Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, što daju golove…