Kako ne bismo dizali cijenu ulaznica, na prvoj domaćoj utakmici sezone predstavili smo program domaćih utakmica kojeg navijači mogu kupiti za minimalnu donaciju od 5 kuna te na taj način mogu pomoći klubu i priskrbiti sebi jednu zaista lijepu uspomenu.

Ove subote, 2. studenog protiv šibenske Crnice u Kutiji šibica (20h), za simboličnu donaciju od minimalno 5 kuna, moći ćete kupiti program br.2 s osnovnim informacijama o utakmici, rezultatima prethodnog kola, najavom idućeg te nekoliko aktualnih vijesti i članaka.

Cilj nam je, barem na kratko, odmaknuti se od digitalnog svijeta i vratiti se u vrijeme kada su naši roditelji, djedovi i bake pohodili nogometne utakmice.

Izdavanje programa ujedno je i početak kojim nastojimo svoje članove, ali i ostale posjetitelje naših utakmica potaknuti na kolekcionarstvo programa utakmica čija je tradicija započela na “Otoku” prije više od 100 godina.

Program (letak) u papirnatom obliku ima svoju čar. Kao što su se nekad utakmice pratile tranzistorima, a vijesti o voljenom klubu sakupljale i dijelile isključivo putem članaka sportskih izdanja tiskanih novina, ovaj program (letak) može vas na trenutak vratiti u vrijeme kada je nogomet bio nešto više od svjetlucavih reklama i skupih transfera. Osim što njime možete popuniti vašu policu s knjigama ili fanzinima, on je svojevrsna uspomena na utakmicu koju ste pohodili.

Futsal Dinamo je klub koji njeguje sportske i nogometne vrijednosti.

Naravno, ne možemo se, niti želimo, odmaknuti od modernog vremena. Dapače, želimo ići u korak s njim.

No ponekad je dobro ostaviti na tren mobilni telefon u džepu i nekoliko se minuta vratiti u prošlost te nastaviti tradiciju življenja nogometa. Življenja onog što je dio nas – navijaštvo, tradicija, pripadnost, povijest, Dinamo.

Podrži svoj Klub, vidimo se u subotu u Kutiji!