Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVDJE.

Suradnja sa svakim sponzorom je vrijedna podrška našem klubu, a neke su vidljivije od drugih kao što je slučaj kod produkcijske kuće Welcome film production company koja snima neke od naših najvažnijih promotivnih video priloga.  S nama su više od godinu dana, a glavni i odgovorni u Welcome Productionu, Ivan Petrušić prisjetio se početka angažmana.

Počelo je zbog poznanstva s Ivanom Višnićem i Domagojem Purgarom iz Futsal Dinama, a osim toga razlog je naravno jer je klub jedna divna, navijačka pozitivna priča. Svi znamo što se događa godinama s GNK Dinamom tako je ovaj Dinamo pravo osvježenje na sportskoj sceni.“ kaže ovaj jednostavni i skromni Slavonac koji je uskočio u financijskoj pomoći klubu te uslugama snimanja.

Snimaju za Netflix u Kaliforniji

Skroman jer vrlo često ga nećete dobiti na telefon dok je u drugoj vremenskoj zoni u Los Angelesu pa onda i saznati da snima serije ni više ni manje nego popularnu filmsku platformu Netflix. Na prvom angažmanu i snimanju priloga o klupskoj Školi futsala ostali smo iznenađeni količinom i sofisticiranosti opreme te profesionalnošću kojom je snimatelj  Tomislav Mataić pristupio poslu.

Serije za Netflix se još snimaju, ali dio trailera možete pogledati OVDJE. Reklame koje su radili najvećim svjetskim brendovima pogledajte na OVOM linku

Trenutno smo svi orijentirani na ovu situaciju s virusom i sve je stalo kako na sportskom tako i gospodarskom planu. Sve skupa je jedna nezgodna i neizvjesna situacija jer nitko ne zna koliko će ovo potrajati, niti koliko će trebati da se stvari vrate u normalu. Sve firme će sigurno biti pogođene te je naravno upitno i koliko ce moći ulagati u sport“ kaže Petrušić o situaciji kojom je pogođena i produkcijska industrija.

Iako suradnju s Futsal Dinamom ističe najprije kao entuzijazam također je svjestan i marketinškog prostora kojeg sport može ponuditi sponzoru te se nada da će otvaranje gospodarskih aktivnosti ponovno pomoći i sportu.

Mislim kako je u budućnosti svima cilj da Futsal Dinamo igra Ligu prvaka što uz malo više sponzora i ovakve navijače nije daleka budućnost.

Pogledajte video o Školi futsala Futsal Dinama koji je djelo Welcome film production company:

Welcome production – snimaju za Netflix i Futsal Dinamo