Naša prva momčad u subotu (14. rujna) i nedjelju (15. rujna) nastupa na jakom turniru u Puli na kojem će, osim našeg kluba i domaćina Futsal Pule, nastupiti još polufinalist prvenstva BIH Salines Tuzla City, hrvatski prvoligaši Alumnus i Olmissum te drugoligaš Aurelia. Šest momčadi raspoređeno je u dvije skupine, a Purgeri se nalaze u skupini s Aurelijom i Olmissumom. Turnir otvaramo u subotu u 16:15 Olmissuma, a drugu utakmicu dana igramo u 21:15 protiv Aurelije. U nedjelju se igraju utakmice za plasman.

„Očekujem da nakon tri pripremne utakmice u Puli budemo korak bliže konačnom cilju što se tiče uigranosti i pripremljenosti. Rezultat na turniru nije u prvom planu, no to ne znači da nam nije bitan. Priliku će dobiti svi koji idu na put“, rekao nam je trener prve momčadi.

Dinamo u Istru odlazi s punim sastavom izuzev tri mlada reprezentativca (Dominik Cvišić, Jakov Mudronja i Mateo Mužar) koji se nalaze na U19 Euru u Latviji: Mario Herceg, Karlo Maloševac i Tomislav Hercigonja (golmani), Davor Kanjuh, Matija Đulvat (zadnji), Vito Gagulić, Robert Grbić, Ivan Šulentić (lijevi), Kristian Čekol, Danijel Dekanić (desni), Josip Grubeša, Hrvoje Penava, Mihovil Prgomet (pivoti) te juniori Filip Novak, Jure Jakovljević i Toni Vučković.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Dinamo izgledati u dvobojima protiv zanimljivih i zahtjevnih protivnika.

> Raspored jessenskog dijela sezone OVDJE

> Godišnja ulaznica OVDJE