Navijači Dinama, kao što već i znate, s početkom godine počelo je i obnavljanje članstva. Prvo masovno učlanjenje bilo je već na kup utakmici protiv Nacionala, gdje vas je stotinjak obnovilo svoje članstvo i primilo novu majicu pripremljenu isključivo za ponosne članove u 2015. godini. Stari članovi primili su na kućne adrese i uplatnice s objašnjenjem kako produžiti članstvo u Futsal Dinamu za ovu godinu. Zbog toga smo vas dužni obavijestiti o nekim manjim promjenama vezanim za učlanjenje:
– Prema novom Zakonu o udrugama koji je stupio na snagu krajem prošle godine dužni smo voditi popis članova koji uz vaše osobne podatke koje smo imali i prošle godine mora obavezno sadržavati i OIB. Nije ovo dužnost samo MNK Futsal Dinama nego svih udruga, a kako nam je stalo da budemo u potpunosti usklađeni sa zakonima, molimo vas da za učlanjenje obavezno pripremite i OIB, jer vas bez istog ne možemo učlaniti u klub. Svjesni smo da se radi o osobnom podatku, ali Zakon o udrugama je tu jasan. Pojašnjenje smo zatražili od nadležnih tijela; Ministarstva financija (nadležni za OIB), te njihovog gradskog ureda, ali i Gradskog ureda za opću upravu, te vas nakon njihovih pojašnjenja obavještavamo kako se OIB ne smatra zaštićenim podatkom jer je i tako dostupan na mnogim službenim evidencijama. Postavili smo i pitanje što sa stranim državljanima, jer po Zakonu u udrugama i oni mogu biti članovi, tu je odgovor ostao prilično nejasan, ali nadležni kažu kako kod stranih državljana neće inzistirati na OIB-u, već je dovoljan bilo kakav drugi broj s nekog osobnog dokumenta.

Akcija učlanjenja u Klub nastavlja se i dalje, a novost su Dinamovi povjerenici koji su na raspolaganu svim sadašnjim i budućim čalnovma.

Učlani se jer Dinamo to si ti!