U tijeku je šesti par humanitarne aukcije Dinamo za Petrinju u kojem se bore naša dva Dalmoša, Kiko Dragaš Selaković (Team Činda) i Toni Vučković (Team Grbi). Zadranin trenutno vodi s 1050 prema 425 kuna, no ekipa Dinamovog broja osam čeka završnicu dvoboja.

U ovom trenutku, nakon što je završilo 1. poluvrijeme, Team Činda vodi 3:2 u bodovima, no dresovi Teama Grbi su zaradili trenutno 70 kuna više.

U „teškaškom“ otvaranju natjecanja Prgomet je Čindi donio prvi poen u fotofinišu. Kanjuh je prvo poveo s 2100 – 2000, no najbolji Dinamov strijelac ove sezone ipak odnosi pobjedu sa za sada rekordnih 2.200 kuna.

U drugom kolu, oba dresa otišla su istom ponuđaču za ukupno 3.300 kuna, a Čeki s 300 kuna više od Penave donosi Grbiju prvi bod.

U trećem krugu dres Mudronje odlazi u „njegov“ MNK Murter s kojim smo se dva puta sučelili u 1.HMNL. S 1.200 kuna, Mudri je donio drugi bod Čindi, protiv Badrova koji je svoju sedmicu prodao za 625 kn.

U četvrtom kolu, Team Činda odnosi još jedan bod u fotofinišu. Dinamovi pub kvizovi licitirali su 1.000 kn za dres odličnog kvizaša Pavlića, no gospođa Valentina je za pet kuna donijela Vuku pobjedu.

Naš bivši igrač i pomoćni trener seniora i juniora Grgić ostao je na 750 kuna, dok je drugi bod Teamu Grbi donio Dinamov prvi golman Herceg. Jedinica je otišla za 1200.

Večeras ćemo vidjeti hoće li Grbi izjednačiti ili će se Činda ponovno odvojiti na dva razlike.

Večeras se igra „juniorski derbi“ Novak – Bjelić, a u četvrtak „jučer i sutra“ Dinamove močadi Đulvat i Mužar.

U petak slijedi klupska pauza, jer Dinamo u 17:30 gostuje kod Squarea uz izravni YT prijenos.

Veliko finale između dva kapetana igra se u subotu između Činde i Grbija.

Trenutno je sakupljeno minimalno 13.180 kuna od aukcija, a u ovoj kategoriji Team Grbi vodi sa 6.725 kuna prema Čindinih 6.655 (aktualni par Dragaš vs Vučković nije uračunat u ovu cifru).

Također, podsjećamo sve da pojedinačne uplate možete uplatiti na zasebni račun Goričani Humanitarke koji će sav prihod uplatiti za obnovu Petrinje i okolice.