Kao uvertira u dvoboj između Futsal Dinama i Shkupija odigran je drugi Superkup Oskara Kadrnke, odnosno utakmica između Futsal Dinamovih Juniora i Oskarovih prijatelja, sastavljena od bivših Oskarovih suigrača iz kadetske momčadi Dinama. Nakon 40 minuta nije bilo pobjednika, obje ekipe zabile su po dva pogotka te su o drugom osvajaču Superkupa Oskara Kadrnke odlučivali šesterci.

Dinamovi Juniori bili su bolji u raspucavanju i stigli do svojeg prvog ‘Superkupa”. 

Utakmica je bila prilično izjednačena, a na odmor su s minimalnom prednosti otišli Dinamovi juniori. Doduše, prvi su u vodstvo stigli Oskarovi prijatelji preko bivšeg juniora Futsal Dinama Jure Jakovljevića, da bi juniori preokrenuli golovima Filipa Vukelića i Juraja Hrena i s prednosti od 2:1 otišli na odmor. Dinamovi juniori držali su prednost do šeste minute nastavka kada je Kiko Dragaš Selaković, koji je danas slavio rođendan, lijepo zabio za novo izjednačenje (2:2).

S obzirom na to da do kraja regularnog dijela nije bilo pogodaka, pristupilo se izvođenju šesteraca. Nakon što su Luka Bjelić (Oskarovi prijatelji) i Dominik Fotak (Dinamovi juniori) bili uspješni u prvoj seriji, Jure Jakovljević promašio je za Oskarove prijatelje, a na kraju se ispostavilo da je to bio i jedini zapucani šesterac u raspucavanju. Za Dinamove juniore zabili su Ivano Rigljan i Juraj Hren, a za Oskarove prijatelje Egzon Zogaj te su Dinamovi juniori slavili u raspucavanju s 3:2.

Superkup Oskara Kadrnke 

Futsal Dinamo Juniori – Oskarovi prijatelji 2:2 (Vukelić 10′, Hren 14’/ Jakovljević 7′, Dragaš Selaković 21′)

Sastavi

Futsal Dinamo Juniori: Filip Pranjić, Lovro Hlupić, Matija Markoč, Dominik Fotak, Ivano Rigljan, Filip Vukelić, Vito Sučić, Juraj Hren, Mario Šoštarić, Ervin Šaban, Ajdin Ridžal, Gabriel Bosek, Matej Šimić, Mihael Zec

Oskarovi prijatelji: Borna Kušlan, Ivan Rumbak, Luka Bjelić, Antonio Čičić, Martin Busija, Egzon Zogaj, Mateo Mužar, Kiko Dragaš Selaković, Jure Jakovljević

Dinamo – to si ti!

(Foto: Sandra Novaković Milašinčić)