Budi podrška SVOJEM klubu. Postani SVOJ klub. Učlani se!

(Obrazac za učlanjenje nalazi se na dnu stranice)

Učlanjivanjem u klub iskazuješ privrženost i ljubav prema Dinamu i Plavoj boji. Postaješ jedan od njegovih vlasnika, a na taj način financijski pomažeš radu klubu. Učlanjivanjem u Klub TI postaješ Futsal Dinamo. 

Njegovi vlasnici i njegovo najveće bogatstvo. Imamo članove stare tek jedan dan, do članova u ‘najveteranskijoj’ navijačkoj dobi. Svi oni učlanili su se u klub jer vole Dinamo, jer mu žele dobrobit i prosperitet. Oni ne gledaju na osobni, već klupski interes. Oni su ponosni članovi Futsal Dinama. 

Od travnja 2014. Futsal Dinamo funkcionira prema demokratskom načelu ‘jedan član, jedan glas’. Takav demokratski sistem omogućuje svim punoljetnim članovima da na demokratskim izbornima svake četiri godine izaberu Predsjednika (koji postavlja Upravu) i Nadzorni odbor kluba, a koji onda imaju potpunu autonomiju u upravljačkom i sportskom segmentu poslovanja Kluba.

Svi članovi Futsal Dinama imaju pravo sudjelovanja na Redovnim, Izvanrednim i Godišnjim skupštinama Kluba, a svi punoljetni članovi imaju pravo glasa na svim Skupštinama kluba. Skupština je krovno tijelo Futsal Dinama. Skupština bira i razrješuje Predsjednika (i Upravu kluba) te Nadzorni odbor Kluba na mandat od četiri godine.  

Svaki punoljetni član Kluba, osim prava glasa, ima mogućnost kandidranja za neko od tri tijela Kluba – Predsjednik, Nazdorni odbor i Stegovna komisija. Više o upravljačkim tijelima kluba i funkcijama.

Skupštine pronađite u klupskom STATUTU.

Svi članovi kluba dobiju jedinstvenu člansku majicu (koja se mijenja svake godine), člansku iskaznicu i pravo na članske pogodnosti.

Imamo ih zaista puno. Sve su izlistane OVDJE.

15 eura za punoljetne i 10 eura za maloljetne.

Jednostavno. Fizički u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) ili na nekoj od naših utakmica (evenata). Učlaniti se možeš putem naših povjerenika ili jednostavnog online obrasca putem obrasca na dnu teksta (članska iskaznica i majica stižu u roku nekoliko dana).

Naši članovi koji obnašaju časnu, ali I odgovornu funkciju promoviranja našeg kluba u svojoj sredini. Oni su ujedno i poveznica između Uprave, naših članova i navijača. Listu Dinamovih povjerenika pronađi OVDJE.

Jednostavno. Više informacija pronađi OVDJE.

Da je biti članom Futsal Dinama najbolja stvar na svijetu. Osjećaj koji tebe I tvoje najmilije dodatno povezuje s voljenim klubom. Za sve dodatne upite oko članstva unutar kluba javite nam se na clanstvo@futsal-dinamo.hr ili na neki od naših kontakata


Obrazac učlanjenja

Podaci za novog člana
Spol/Gender
Prihvaćam i slažem se sa općim uvjetima članstva.
Želim primati newsletter i informacije o članskim pogodnostima.

 

Prihvaćamo slijedeće kartice: