(Obrazac za učlanjenje nalazi se na dnu stranice)

Kad smo se odlučili za preustroj Futsal Dinama u članski klub koji pripada svojim članovima, imali smo ideju polaganog rasta, postupnog podizanja broja članova te širenja naše ideje, ljubavi prema Gradu Zagrebu i simbolu Dinama uz kojeg smo odrasli. U prvoj godini dogodio nam se “bum” kakvog nismo očekivali, druga se godina pokazala realnijom, a uz Klub su ostali svi koji su svjesni da Futsal Dinamo postoji samo zbog njih i njihovog članstva. Treća godina bila je uspješna na svim razinama te smo umalo oborili rekord u broju članova iz prve godine kada smo sakupili 1608 članova. U 2017. godini naš brojač zaustavio se na broju 1554, a u 2018. smo prešli “magičnu” brojku od 2000 članova i na kraju postavili novi rekord od 2.573 člana! U 2019. godini stali smo na 2.292 člana, no nastavljen je trend probijanja granice od 2.000 članova godišnje. U ‘korona godinama’ (2020 i 2021) bili smo na brojci između 1.000 i 1.500 članova, a nadamo se da je 2022. godina u kojoj ćemo ponovno premašiti kvotu od 2.000 članova.

Hvala svima. Vi ste Dinamo!

Futsal Dinamo je klub koji pripada njegovim članovima i svatko od nas učlanjenjem u klub postaje jedan od nekoliko tisuća njegovih vlasnika i pomaže rad kluba.

Svaki član Futsal Dinama istovremeno postaje član Skupštine kluba i ima privilegiju, ali i moralnu obavezu, izravno birati vodstvo kluba te odlučivati o najvažnijim pitanjima.

Članovi su temelj našeg kluba, garancija da će on opstati i u teškim vremenima te da će interes kluba biti iznad svega. Kao pojedinci, teško ćemo postići nešto, ali zajedno imamo veliku snagu mijenjati stvari.

Naš Dinamo živjet će i dalje. Zbog nas, ali i onih koji dolaze iza nas. Da bi im ostavili Dinamo kakvog zaslužuju trebamo svakog od Vas. Učlani se, radi za klub i živi s njim…

Učlani se u navijački Dinamo!

Cijena članarine za 2022. godinu je 100 kn za punoljetne i 50 kn za maloljetne članove, a uz člansku iskaznicu svaki član dobije jedinstvenu člansku majicu te pravo na brojne određene članske pogodnosti.

Velika pomoæ u širenju članstva su DINAMOVI POVJERENICI. Svatko od vas može postati Dinamov povjerenik i širiti bazu našeg članstva u svome kraju, više o tome pročitajte OVDJE (Postani Dinamov povjerenik!).

U klub se možete učlaniti na licu mjesta (U Bad Blue Fan Shopu u Ilici 37, na nekoj od naših utakmica ili na nekom od naših posebno organiziranih događaja) ili putem online obrasca kojeg možete pronaći niže u ovom članku.

Iznosi za uplatu članarine ovisi o načinu i mjestu učlanjenja.

Učlani se unutar Hrvatske:

  • 100 kn – osobno u Ilici 37 (dvorište)
  • 50 kn – osobno (maloljetni)
  • 120 kn – putem e-maila/kontakt obrasca (punoljetni)
  • 70 kn – putem e-maila/kontakt obrasca (maloljetni)

Učlani se iz inozemstva:

  • 28 € punoljetni (ili protuvrijednost u drugoj valuti)
  • 20 € maloljetni (ili protuvrijednost u drugoj valuti)

Iznosi su različiti zbog uračunatih troškova dostave iskaznice i poklona te bankovnih provizija.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem emaila [email protected], na našu FACEBOOK stranicu ili telefonski na broj 091/5104-746.

Sve članske pogodnosti možete pronaći OVDJE.

Izjavu o zaštiti privatnosti korisnika te opisan način zaštite podataka za vrijeme transakcije možete pronaći na ovoj  poveznici.

Dinamo – to smo mi!


Dodaj člana
Prihvaćam i slažem se sa općim uvjetima članstva.

 

Prihvaćamo slijedeće kartice: