(Obrazac za učlanjenje nalazi se na dnu stranice)

Kad smo se odlučili za osnivanje svojeg Kluba imali smo ideju polaganog rasta, postupnog podizanja broja članova te širenja naše ideje, ljubavi prema Gradu Zagrebz i simbolu Dinama uz kojeg smo odrasli. U prvoj godini dogodio nam se “bum” kakvog nismo oćekivali, druga se godina pokazala realnijom ali su uz Klub ostali oni koji su svjesni da Futsal Dinamo postoji samo zbog njih i njihovog članstva. Treća godina bila je uspješna na svim razinama te smo umalo oborili rekord u broju članova iz prve godine kada smo sakupili 1608 članova. U 2017. godini naš brojač zaustavio se na broju 1554, a u 2018. smo prešli “magičnu” brojku od 2000 članova i na kraju postavili novi rekord od 2.573 člana! U 2019. godini stali smo na 2.292 člana, no nastavljen je tredn probijanja granice od 2.000 članova godišnje.

Hvala svima. Vi ste Dinamo!

Futsal Dinamo je klub koji pripada njegovim članovima i svatko od nas učlanjenjem u klub postaje jedan od nekoliko tisuća njegovih vlasnika i pomaže rad kluba.

Svaki član Futsal Dinama istovremeno postaje član Skupštine kluba i ima privilegiju, ali i moralnu obavezu, izravno birati vodstvo kluba te odlučivati o najvažnijim pitanjima.

Članovi su temelj našeg kluba, garancija da će on opstati i u teškim vremenima te da će interes kluba biti iznad svega. Kao pojedinci, teško ćemo postići nešto, ali zajedno imamo veliku snagu mijenjati stvari.

Naš Dinamo živjet će i dalje. Zbog nas, ali i onih koji dolaze iza nas. Da bi im ostavili Dinamo kakvog zaslužuju trebamo svakog od Vas. Učlanite se, radite za klub i živite s njim…

Cijena članarine za 2020. godinu je 80 kn za punoljetne i 50 kn za maloljetne članove, a uz člansku iskaznicu svaki član dobije jedinstvenu člansku majicu te pravo na određene članske pogodnosti. Iznos članarine izabrali su naši članovi u anketi 2014. godine.

Velika pomoæ u širenju članstva su DINAMOVI POVJERENICI. Svatko od vas može postati Dinamov povjerenik i širiti bazu našeg članstva u svome kraju, više o tome pročitajte OVDJE (Postani Dinamov povjerenik!).

U klub se možete učlaniti na licu mjesta (U Bad Blue Fan Shopu u Ilici 37, na nekoj od naših utakmica ili na nekom od naših posebno organiziranih događaja) ili putem online obrasca kojeg možete pronaći niže u ovom članku.

Iznosi za uplatu članarine ovisi o načinu i mjestu učlanjenja.

Unutar Hrvatske:

  • 80 kn – osobno u Ilici 37 (dvorište)
  • 50 kn – osobno (maloljetni)
  • 100 kn – putem e-maila/kontakt obrasca (punoljetni)
  • 70 kn – putem e-maila/kontakt obrasca (maloljetni)

Iz inozemstva:

  • 25 € punoljetni (ili protuvrijednost u drugoj valuti)
  • 20 € maloljetni (ili protuvrijednost u drugoj valuti)

Iznosi su različiti zbog uračunatih troškova dostave iskaznice i poklona te bankovnih provizija.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem emaila info@futsal-dinamo-hr, na našu FACEBOOK stranicu ili telefonski na broj 091/5104-746.

Sve članske pogodnosti možete pronaći OVDJE.

Izjavu o zaštiti privatnosti korisnika te opisan način zaštite podataka za vrijeme transakcije možete pronaći na ovoj  poveznici.

Dinamo – to smo mi!


Obrazac učlanjenja
Prihvaćam i slažem se sa općim uvjetima članstva.

 

Prihvaćamo slijedeće kartice: