Autocentar Malešnica novi je ponosni sponzor Futsal Dinama! Zaljubljenicima u futsal ovo ime nije nepoznanica. Autocentar Malešnica dugi niz godina surađivao je s raznim klubovima hrvatske futsal scene. U prvom kolu 1.HMNL, prije dva tjedna, prvi put smo na gostovanje krenuli s luksuznim kombijima koje su nam omogućili naši novi partneri!

Futsal Dinamo na turneji

Koliko je bitno da klub poput našeg ima pouzdanog partnera u prijevozu najbolje oslikavaju dani ispred nas. Futsal Dinamo će u subotu krenuti na put prema 400 kilometara udaljenom Splitu na utakmicu protiv AFC Universitasa. Nekoliko dana poslije, naše prvotimce očekuje Kup utakmica protiv MNK Porto Tolero u još udaljenijim Pločama, oko 500 kilometara. Zatim, u subotu za tjedan dana, očekuje nas još jedno gostovanje u sklopu 4. kola 1.HMNL u Šibeniku protiv Crnice gdje ćemo prijeći oko 350 kilometara samo u jednom smjeru.

Drugim riječima, momčad Futsal Dinama će u narednih 10 dana proputovati čak 2500 kilometara u oba smjera, odnosno 5000 kilometara jer na put krećemo s dva kombija. Veseli nas što i ovaj put možemo računati na pomoć Autocentra Malešnica!

>> Turneja po Dalmaciji: U osam dana – tri utakmice!

Upravo iz tog razloga, odlučili smo za futsal-dinamo.hr porazgovarati s Danijelom Silićem, suvlasnikom Autocentra Malešnica i velikim navijačem Plavih!

„Autocentar Malešnica se već 20 godina bavi prodajom i iznajmljivanjem automobila te prijevozom putnika. Pet godina smo radili kao strateški partner Hrvatskog nogometnog saveza gdje smo radili usluge prijevoza za sve reprezentacije, uključujući i A vrstu, žensku reprezentaciju, mlađe uzraste, itd. Dosta smo upoznati s dinamikom prijevoza za utakmice te odlaska na gostovanja.“ objasnio nam je uvodno Danijel.

Kao što smo već spomenuli, Autocentar Malešnica već dugi niz godina surađuje s klubovima i osobama  iz hrvatskog futsala, a to nam je potvrdio i sam Danijel: „S futsal klubovima u Hrvatskoj surađujemo već oko 10 godina, a u jednom trenutku smo u vlasništvu imali i MNK Uspinjaču. Stoga, jako dobro znamo koliko nam je ta stavka prijevoza bila olakotna okolnost. Svojedobno smo i na Kutiji Šibica imali svoju ekipu AC Malešnica.“

>> Godišnje ulaznice (2020/21) – 4 razloga zašto smo ih pustili u prodaju

Autocentar Malešnica i Futsal Dinamo

Vlasnik Danijel Silić opisao nam je i kako je došlo do suradnje Autocentra Malešnica s našim klubom: „Često dolazimo na utakmice Futsal Dinama, a s obzirom da smo poslovali dugo u futsalu, bili smo u kontaktu s Matijom (Đulvatom) i Jukom (Alen Jukić, op.a), a Futsal Dinamo je koristio naše usluge i ranije. Bilo nam je jako drago što možemo ponovno sudjelovati u radu jednog futsal kluba u Hrvatskoj, a u razgovoru s upravom Kluba sve smo dogovorili u pet minuta.“

Zanimljiv je podatak da su se igrači švedskog Hammarbya prvi vozili u kombijima otkako Autocentar Malešnica surađuje s Futsal Dinamom. Mi smo uvjereni kako će uskoro uslijediti i druge međunarodne momčadi koje će Zagreb razgledati iz udobnosti vozila Autocentra Malešnica!

„Igrači putuju u Mercedesovim kombijima koji su top klasa, a u istim kombijima u kojima su igrači Futsal Dinama išli u Makarsku vozile su se i zvijezde hrvatske nogometne reprezentacije poput Modrića, Rakitića i drugih. Sad nam je posebno drago što se u njima voze i futsal zvijezde, sadašnje i buduće!“ za kraj razgovora poručio nam je Danijel Silić.

Ponudu automobila Autocentra Malešnica možete vidjeti ovdje!

>> Treniraj besplatno u Dinamovoj Školi futsala (od 15.10. do 15.11.)!

Dinamo – to si ti!